Tri2one cursussen & clinics

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met Tri2one Coaching een verschillende cursussen en clinics aan. Voor de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren is er een START2TRI cursus. De trainers van Tri2one Coaching hebben de kennis en ervaring om jou goed aan de start van je wedstrijd ‘af te leveren’.

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over het aanbod van TRI HARD Series in samenwerking met Tri2one Coaching.

Inschrijven
Inschrijven voor de Tri2one cursussen en de wisselclinic kan via het inschrijfformulier van onze wedstrijden. Ben je al ingeschreven voor een wedstrijd en wil je alsnog graag meedoen aan een cursus of clinic? Log dan in via jouw Njuko omgeving en voeg jouw keuze toe

START2TRI cursus (€59,00)

Welkom in de wereld van de triathlon! De START2TRI cursus is bedoeld voor de beginnende triatleet. Tijdens de START2TRI cursus word je meegenomen in de wereld van triathlon. Hylke Sietzema, hoofdcoach en founder van Tri2one Coaching, neemt jou mee in de wereld van triathlon en zorgt dat je goed voorbereid, verantwoord en zonder twijfels kunt starten bij je eerste of volgende triathlon!

Wat krijg je van ons?

Wisselclinic (€22,50)

Tijdens de TRI HARD Series wisselclinics doorloop jij met de trainers van Tri2one Coaching de overgangen van zwemmen naar fietsen en van fietsen naar lopen. Je oefent verschillende vaardigheden die jou helpen naar een soepele wissel. Ben jij benieuwd welke vaardigheden dit zijn? Bekijk dan alvast eens de instructievideo’s die 3athlon.nl maakte voor TRI HARD Series

Wisselen algemeen

Wetsuit aan- en uittrekken

Snelveters

Voor iedere TRI HARD Series wedstrijd is er een wisselclinic (bij minimaal 7 deelnemers) ter voorbereiding. Op de donderdag of vrijdag vóór deze wedstrijden ga jij op de wedstrijdlocatie oefenen met de techniek van het wisselen. De fysieke inspanning blijft laag, zodat je fris aan de start van je triathlon staat.

Benodigdheden

Inhoud Tri2one Cursussen

Het programma van de Tri2one cursus ziet er als volgt uit:

22 maart 

19:00 – 20:30 uur 

Clinic bij Tri2One Amsterdam

5 april

19:00 – 19:45 uur

Start2Tri (online)

19 april

19:00 – 20:30 uur

Clinic bij Tri2One in Amsterdam

3 mei

19:00 – 19:45 uur

Start2Tri (online)

17 mei

19:15 – 20:45 uur

Wisselclinic bij TRI ALMERE

Data en programma wisselclinics

17 mei – Almere
7 juni – Amsterdam
21 juni – Rotterdam

Programma
19:15 uur – Ontvangst en registratie
19:30 uur – Start clinic
20:45 uur – Gezamenlijke afsluiting

Wat levert de TRI HARD Tri2one training jou op?

Er komt veel kijken bij een triathlon. Zeker voor minder ervaren atleten is de TRI HARD START2TRI cursus in samenwerking met Tri2one Coaching een uitstekende manier om onder bekwame begeleiding te oefenen met vaardigheden die in een reguliere training niet snel aan bod zullen komen. Zo zul je merken dat het zwemmen in open water na de training direct veel gemakkelijker gaat. Dankzij de aandacht voor de specifieke vaardigheden die nodig zijn voor het zwemonderdeel, zul jij met meer zelfvertrouwen aan de start van je triathlon staan.

Wat levert de TRI HARD wisselclinic jou op?

In deze clinic leer je veilig, volgens de regels en vliegensvlug door de wissels te gaan. Daarom is de clinic de afgelopen jaren populair gebleken bij zowel beginnende als ervaren triatleten.

In slechts één wisselclinic kan de weinig geoefende wisselaar al snel een minuut van zijn eindtijd af snoepen. Dat is nog eens efficiënt trainen!

De fiets-loop koppeltraining

Met de fiets-loop koppeltraining ervaar je bovendien een meer wedstrijdgerichte trainingsmethode, die je uitstekend kunt inpassen in jouw reguliere wedstrijdvoorbereiding. Bovendien heb je bij de TRI HARD Series trainingen de mogelijkheid om écht te oefenen met snel doorwisselen, doordat je je geen zorgen hoeft te maken over het veilig binnen zetten van je fiets.

Dankzij de persoonlijke begeleiding van de Tri2one Coaching trainers zal één training je al veel leren, zelfs als je al jaren ervaring hebt.

De Tri2one trainers stellen zich voor

Tri2one Coaching is vanaf 2021 de coachingpartner van TRI HARD Series! In seizoen 2023 zullen de trainers van Tri2one Coaching een verschillende cursussen en clinics verzorgen. Kijk voor meer informatie over persoonlijke coaching die je écht beter maakt ook eens op www.tri2onecoaching.nl

Hylke Sietzema

Hoofdcoach en oprichter van Tri2one Coaching

Hylke heeft jarenlange ervaring in de (top)sport, zowel als sporter als trainer. Als voormalig eigenaar van een modern fitnesscentrum en internationaal gecertificeerd personal trainer weet hij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is in het bereiken van je doel. Naast triathlon coaching is zwemtechniek personal swim training één van de expertises van Hylke. Hij verzorgt veel zwemtraining in de eigen Endless Pool. Ook voor de beste zwemanalyse in een Endless Pool kan je bij Hylke terecht.

Erik-Simon Strijk

Triathloncoach bij Tri2one Coaching

Al sinds jongs af aan is Erik-Simon actief op het hoogste niveau in de triathlonsport. Al vroeg koos hij voor de langere afstand en niet onverdienstelijk: in 2013 en 2019 werd hij Nederlands Kampioen op de lange afstand. Zijn ervaring als atleet en coach zet hij graag in om triatleten beter te maken in de sport. Ongeacht het niveau, Tri2one Coach Erik-Simon staat voor je klaar om samen met jou naar je droomdoelen toe te werken!

Paul Verkleij

Triathloncoach bij Tri2one Coaching

Triathlon coach met een jaren lange ervaring in top, wedstrijd- en breedte sport en het onderwijs. Paul deed op 14-jarige zijn eerste triathlon en is na vele jaren als sportprofessional meer dan ooit in de ban om gemotiveerde atleten te ondersteunen in hun sportieve doelen. Met zijn ervaring als Talentcoach Bij het RTC Almere, Leercoach voor de TTN3 en TTN4 opleidingen van de NTB en het coachen van meerdere professionele atleten (o.a. Milan Brons en Michiel de Wilde) is Paul een van de meest doorgewinterde coaches van het land. 

Myrna van Duijven

Zwemtrainster & personal Swim Coach

Als zwemtrainster en personal swim coach verzorgt Myrna bij Tri2one Coaching Zwemanalyses en personal swim trainingen. Met haar Master in Human Movement Science en Bachelor Bewegingswetenschappen is Myrna altijd al gedreven geweest om op hoogstaand niveau met zwemtrainingen bezig te zijn. Zelf zwemt zij al jarenlang op nationaal finaleniveau vrije slag en wisselslag. Trainingen verzorgen doet zij al van jongs af aan, het liefste natuurlijk met een wetenschappelijk tintje. Naast haar werkzaamheden bij Tri2one is zij dan ook actief op het KNZB High Performance Centre voor het verzorgen van videoanalyses en datamonitoring van de topzwemmers van de KNZB.

Mike van den Breul

Triathloncoach bij Tri2one Coaching

IRONMAN Certified Triathloncoach bij Tri2one Coaching. Zowel als atleet als coach heeft Mike de nodige kilometers op de teller staan. Met meer dan 10 jaar ervaring als triathloncoach, 30 jaar als triatleet en 13 full distance finishes is er aan ervaringen op alle fronten geen gebrek. Of het nu gaat om het finishen van een eerste triathlon, het behalen van een PR of het finishen op het podium, Mike vindt niets mooier dan samen met jouw een gedegen plan smeden dat naadloos aansluit op jouw dagelijks leven en samen met jou deze doelen te behalen.

Sam Kraaijeveld

Triathloncoach bij Tri2one Coaching

Als atleet ligt de ervaring van Sam niet enkel in triathlon; als junior behaalde hij in de atletiek bijvoorbeeld podiumplaatsen op de NK 800m en 1500m. Op de 1500m werd hij zelfs Nederlands Kampioen junioren. De passie voor triathlon werd in 2018 geboren en sinds enkele jaren draait Sam mee in de top van de Eredivisie. Als personal trainer en lifestyle coach richtte Sam na zijn CIOS opleiding een eigen bedrijf op. Één op één sporters beter maken door echt persoonlijk contact is dan ook hetgeen Sam het liefste doet. 

Janien Lubben

Triathloncoach bij Tri2one Coaching

Janien ademt sport en heeft haar passie voor het overbrengen van kennis volledig tot haar vak gemaakt. Als actief professioneel triatlete is Janien bij veel lange en middellange afstanden aan de start te vinden. In 2022 werd zij Nederlands Kampioen Long distance bij de Challenge Almere-Amsterdam. Uitstapjes naar de duathlon gingen haar, met in 2022 een 3e plaats op het Nederlands Kampioenschap, ook meer dan behoorlijk af. Haar eigen sportcarrière startte overigens met iets heel anders; judo. Als judoka zag ze ook vaak het podium op nationale kampioenschappen en wist zelfs Nederlands Kampioen te worden. Naast het coachen van triatleten en duursporters heeft Janien ook de nodige kennis in huis op het gebied van (sport)voeding.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search