Vorige slide
Volgende slide

Ga jij de uitdaging met je bedrijf aan?

Vergeet teamuitjes als teambuilding op het strand, bowlen of een escape room. Samen een triathlon voltooien is pas echt teambuilding. Als team aan een triathlon meedoen is:

  • SAMEN TRAINEN!
  • SAMEN DOORBIJTEN!
  • SAMEN TOT HET UITERSTE GAAN!
  • SAMEN FINISHEN!
  • SAMEN VIEREN!

Door samen zo’n traject in te gaan verleggen je werknemers grenzen. Door het verleggen van grenzen en samen de finish bereiken worden banden versterkt en kan jouw team alles aan. Uit je comfortzone door te zwemmen, fietsen en/of hardlopen geeft een boost. Dit wordt een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Wat houdt het in?

In 2023 kan je jouw bedrijf opgeven voor TRI Amsterdam, TRI Almere en TRI Rotterdam. Ga samen naar de finish door ieder een deel van de triathlon te doen. Ga jij de uitdaging aan in Amsterdam waar je zwemt in de prachtige Amstel en fietst langs de Arena en de Ziggo Dome? Of ga je de uitdaging aan in Almere waar een stuk triathlon geschiedenis is geschreven door het houden van de eerste triathlon in Europa? Of ga je de uitdaging aan in Rotterdam, waar je je teammaatjes het gehele parcours in de gaten kan houden door de snelle ronde om de Willem-Alexander Baan heen? Kies je ervoor om het stokje door te geven aan een ander of volbreng zelf een triathlon door alle drie de onderdelen te voltooien. Bij de TRI HARD series is het allemaal mogelijk! 

Overzicht evenementen

Check de aftermovie van KPN!

Jouw trihard business pakket

TRI HARD organiseert grote races waar soms wel 1500 deelnemers van over de hele wereld aan de start staan. Dit is dus ook een mooie gelegenheid om te netwerken en je bedrijf te laten zien. Als businessteam geniet je van veel voordelen zoals een gunstige startpositie, een teamfoto/aftermovie en een eigen ontvangst. Pak uit en kies voor eigen hospitality en een goede voorbereiding met professionele clinics. 

Wil jij als bedrijf de finish van TRI HARD halen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer informatie? Stuur ons dan snel een mail, dan nemen wij contact met jullie op!

Gunstige Startpositie

Teamfoto/
aftermovie

Eigen
Ontvangst

eigen
Hospitality

Professionele
clinic

Contact us
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search