Previous
Next

Ga jij de uitdaging met je bedrijf aan?

Als je aan een bedrijfsuitje denkt, denk je misschien niet gelijk aan samen sporten. Als team meedoen aan een triathlon is desalniettemin een toffe uitdaging die niet alleen heel gezond is, maar bovenal ook heel erg leuk. Om aan de rest van Nederland te laten zien hoe fit jouw bedrijf is en daarbij te werken aan teambuilding én vitaliteit, is dit echt een perfecte combinatie. Tot het uiterste gaan door te zwemmen, fietsen of lopen geeft een boost aan je werknemers en een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Neem je werknemers mee in dit avontuur en daag ze uit om de TRI HARD Series uitdaging aan te gaan.

Amsterdamser krijg je het niet!

TRI AMSTERDAM biedt een prachtig decor als je als businessteam wil meedoen. TRI AMSTERDAM is zo samengesteld dat het karakter van de stad echt terug komt in de race, waarbij de schoonheid van de stad en de natuur van de regio gecombineerd worden. Zo loop je langs de klassieke woonboten, zwem je in de Amstel en fiets je langs de Johan Cruijff Arena. Amsterdamser ga je het niet krijgen.

 
 

Wat houdt het in?

KPN deed eerder mee als businessteam aan de TRI HARD series. Een mooi voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is als businessteam. Check de video voor de aftermovie van KPN

TRI AMSTERDAM is een grote, internationale race waar 1500 deelnemers van over de hele wereld aan de start staan. Dit is dus ook een mooie gelegenheid om te netwerken en je bedrijf te laten zien. Als businessteam geniet je van veel voordelen zoals een gunstige startpositie, een teamfoto, een timing chip en nog veel meer. Ook een eigen businesstent bij het evenement of een goede voorbereiding met professionele Olympische sporters is een optie.

Wil jij als bedrijf de finish van TRI AMSTERDAM halen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer informatie? Stuur ons dan snel een mail, dan nemen wij contact met jullie op!

 

Contact us
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search