Wisselclinic

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met PROschema voor elke wedstrijd een wisselclinic aan. 

Inschrijven
Inschrijven voor de wisselclinic kan via het inschrijfformulier van onze wedstrijden. Ben je al ingeschreven voor een wedstrijd en wil je alsnog graag meedoen aan een cursus of clinic? Log dan in via jouw Njuko omgeving en voeg de wisselclinic van jouw keuze toe.

Wisselclinic (€22,50)

Tijdens de TRI HARD Series wisselclinics doorloop jij de overgangen van zwemmen naar fietsen en van fietsen naar lopen. Je oefent verschillende vaardigheden die jou helpen naar een soepele wissel. Ben jij benieuwd welke vaardigheden dit zijn? Bekijk dan alvast eens de instructievideo’s die 3athlon.nl maakte voor TRI HARD Series

Wisselen algemeen

Wetsuit aan- en uittrekken

Snelveters

Voor iedere TRI HARD Series wedstrijd is er een wisselclinic (bij minimaal 7 deelnemers) ter voorbereiding. Op de vrijdag vóór deze wedstrijden ga jij op de wedstrijdlocatie oefenen met de techniek van het wisselen. De fysieke inspanning blijft laag, zodat je fris aan de start van je triathlon staat.

Benodigdheden

Data en programma wisselclinics

17 mei – Almere
7 juni – Amsterdam
21 juni – Rotterdam

Programma
19:15 uur – Ontvangst en registratie
19:30 uur – Start clinic
20:45 uur – Gezamenlijke afsluiting

Wat levert de TRI HARD wisselclinic jou op?

In deze clinic leer je veilig, volgens de regels en vliegensvlug door de wissels te gaan. Daarom is de clinic de afgelopen jaren populair gebleken bij zowel beginnende als ervaren triatleten.

In slechts één wisselclinic kan de weinig geoefende wisselaar al snel een minuut van zijn eindtijd af snoepen. Dat is nog eens efficiënt trainen!

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search