Partners tri hard series

310734422_801972634542538_8174365746494097330_n

U-Sport

Afterrace Partner

U-Sport

WE ARE U-SPORT U-Sport ondersteunt jou in het behalen van jouw sportdoelen, van voorbereiding tot en met herstel
Naar website

Dare2Tri

Swim course partner

Dare2Tri

Dare2Tri-wetsuits zijn handgemaakt tot uitmuntendheid voor superieure kwaliteit, flexibiliteit en comfort over de hele linie.
Naar website

De Biomechanieker

Bikefitting

De Biomechanieker

Laat je fiets goed afstellen met een bikefitting in Rotterdam of Heenvliet! Heb jij last van pijntjes tijdens of na het fietsen of wil je gewoon perfect op je fiets zitten? Ben jij op zoek naar een verbeterde prestatie op de fiets of juist naar meer comfort? De Biomechanieker is er voor iedereen die zoekt naar een verbeterde positie op de fiets.
Naar website

Kikathlon

Kikathlon

KIKATHLON? ZO DOE JE DAT! Jong & oud, alleen of met vrienden, familie of collega's: een 1/8e triathlon is voor iedereen! Doe jij mee met KiKathlon? Dan haal jij geld op voor baanbrekend onderzoek naar kinderkanker.
Naar website

SAFE-ID

Safety partner

SAFE ID

Safe-iD is een digitaal platform waarin je als abonnee een profiel aanmaakt met je persoonlijke en medische gegevens om vrij te geven in geval van nood of andere hulp. Met Safe-iD heb je virtueel en altijd je gegevens bij je. Je bepaalt zelf welke informatie je wel of niet wilt tonen en wijzigen. Jouw profiel met alle informatie staat veilig opgeslagen in onze datacenters.
Naar website

Wiel-rent.nl

Bike rental partner

Wiel-rent.nl

Wiel-rent.nl verhuurt racefietsen, carbon racefietsen, racefietsen voor kinderen, hybride fietsen, tijdritfietsen, fietskoffers en nog veel meer!
Naar website

Infinit Nutrition

Nutrition Partner TRI Amsterdam

Infinit Nutrition

Infinit Official Nutrition Sponsor of TRI AMSTERDAM INFINIT, a leading player in the US sports nutrition market since 2003, is focusing more on Europe with immediate effect and will therefore is Official Nutrition Sponsor of TRI AMSTERDAM. Athletes will be offered sports drinks from INFINIT during and after the race.
Naar website

Marathon Photos

Photo / Video service partner

Marathon Photos

Marathon Photos legt jouw evenementen vast zodat je later nog kunt genieten van je prestatie. Een team van ervaren eventfotografen maakt de mooiste foto's en videobeelden. Iedere deelnemer aan een TRI HARD ontvangt sowieso een certificaat met bewijs van de finish!
Naar website

Andree Troost geluidstechniek

Sound partner

Andree troost geluidstechniek

Met uitgebreide vakkennis en nimmer aflatend enthousiasme is Andree Troost een zeer gewaardeerd partner van verschillende evenementenorganisaties. Van speakers en microfoons tot portofoons voor de organisatie, Andree werkt met apparatuur van de hoogste kwaliteit.
Naar website

Nederlandse triathlonbond

Race officials

Nederlandse triathlonbond

De NTB vertegenwoordigt de belangen van haar 131 triathlonverenigingen, 86 organisaties van evenementen en de ca. 9.500 leden (individueel of in verenigingsverband) en op jaarbasis bijna 23.000 daglicentiehouders. De NTB overkoepelt alle multidisciplinaire duursporten.

Alle evenementen van TRI HARD vallen onder auspiciën van de NTB.
Naar website

3athlon.nl

Nieuwswebsite

3athlon.nl

3athlon.nl doet dagelijks – en 365 dagen per jaar – verslag van alles dat er binnen de triathlonwereld gebeurt en focust daarbij veelal op Nederlandse sporters en prestaties.
Naar website
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search