Partners tri hard series

Tri2one Coaching

Training partner

Tri2one Coaching

Tri2one Coaching biedt begeleiding voor zowel de beginnend triatleet als de professional. Zij leveren de beste vak-coaches met de ervaring om samen jouw doel te bereiken. Professionele inspanningstesten, zwemanalyses, trainingsschema’s, etc.

Naar website

Bijvoet Sport

Wetsuit rental partner

Bijvoet Sport

Om goed te kunnen trainen en optimaal voorbereid aan de start van je wedstrijd te staan heb je de juiste kleding en accessoires nodig. Bijvoet Sport is al sinds de opkomst van de triathlon gespecialiseerd in triathlonbenodigdheden voor het zwemmen en hardlopen. Bijvoet Sport heeft alles wat je nodig hebt, zowel online als in de winkel in Weesp.

Bijvoet Sport levert de wetsuits die je kunt huren voor je TRI HARD wedstrijd.

Naar website

SAFE-ID

Safety partner

SAFE ID

Safe-iD is een digitaal platform waarin je als abonnee een profiel aanmaakt met je persoonlijke en medische gegevens om vrij te geven in geval van nood of andere hulp. Met Safe-iD heb je virtueel en altijd je gegevens bij je. Je bepaalt zelf welke informatie je wel of niet wilt tonen en wijzigen. Jouw profiel met alle informatie staat veilig opgeslagen in onze datacenters.

Naar website

Triathlonwinkel

Swim Course partner

Triathlonwinkel

De triatlon- en zwemspecialist voor Benelux. 400m2 winkel met zwembad voor het testen van wetsuits en het volgen van privé zwemtrainingen.
Bitswijk 34 te Uden.

Naar website

3athlon.nl

Media partner

3athlon.nl

3athlon.nl, met Tim Moria als hoofdredacteur, is het grootste triathlon, duathlon en multisport medium van Nederland. Samen met 3athlon.be bereiken zij jaarlijks ruim 1.5 miljoen lezers in de Benelux en is de media partner van alle TRI HARD Series.

Naar website

Wiel-rent.nl

Bike rental partner

Wiel-rent.nl

Wiel-rent.nl verhuurt racefietsen, carbon racefietsen, racefietsen voor kinderen, hybride fietsen, tijdritfietsen, fietskoffers en nog veel meer!

Naar website

Marathon Photos

Photo / Video service partner

Marathon Photos

Marathon Photos legt jouw evenementen vast zodat je later nog kunt genieten van je prestatie.
Een team van ervaren eventfotografen maakt de mooiste foto’s en videobeelden.
Iedere deelnemer aan een TRI HARD ontvangt sowieso een certificaat met bewijs van de finish!

Naar website

BLACKROLL®

Recovery partner

BLACKROLL®

BLACKROLL® is een Healthstyle Company. Dit betekent dat zij producten en diensten aanbieden die gemakkelijk en intuïtief te gebruiken zijn voor elke levenssituatie en levensstijl, en waarvan deskundigen op het gebied van sport en gezondheid – wetenschappers, artsen, therapeuten en professionele atleten – overtuigd zijn. BLACKROLL® is de official recovery partner van alle TRI HARD wedstrijden.

Naar website

Nederlandse triathlonbond

Race officials

Nederlandse triathlonbond

De NTB vertegenwoordigt de belangen van haar 131 triathlonverenigingen, 86 organisaties van evenementen en de ca. 9.500 leden (individueel of in verenigingsverband) en op jaarbasis bijna 23.000 daglicentiehouders. De NTB overkoepelt alle multidisciplinaire duursporten.

Alle evenementen van TRI HARD vallen onder auspiciën van de NTB.

Naar website

TRUEKINETIX

Race and bikecourse partner

Truekinetix

De TrueBike is een unieke slimme fiets – de eerste die je binnenrit net zo soepel maakt als buiten. De enige smartbike die je trapkracht stap-voor-stap dupliceert. Bekroonde technologie. Zij geloven dat sporten de sleutel is om fit en gezond te blijven. Dat is waarom ze de TrueBike hebben ontwikkeld.

Naar website

Andree Troost geluidstechniek

Sound partner

Andree troost geluidstechniek

Met uitgebreide vakkennis en nimmer aflatend enthousiasme is Andree Troost een zeer gewaardeerd partner van verschillende evenementenorganisaties. Van speakers en microfoons tot portofoons voor de organisatie, Andree werkt met apparatuur van de hoogste kwaliteit.

Naar website

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search