Partners tri hard series

Tri2one Coaching

Training partner

Tri2one Coaching

Tri2one Coaching biedt begeleiding voor zowel de beginnend triatleet als de professional. Zij leveren de beste vak-coaches met de ervaring om samen jouw doel te bereiken. Professionele inspanningstesten, zwemanalyses, trainingsschema's, etc.
Naar website

Bijvoet Sport

Wetsuit rental partner

Bijvoet Sport

Om goed te kunnen trainen en optimaal voorbereid aan de start van je wedstrijd te staan heb je de juiste kleding en accessoires nodig. Bijvoet Sport is al sinds de opkomst van de triathlon gespecialiseerd in triathlonbenodigdheden voor het zwemmen en hardlopen. Bijvoet Sport heeft alles wat je nodig hebt, zowel online als in de winkel in Weesp.

Bijvoet Sport levert de wetsuits die je kunt huren voor je TRI HARD wedstrijd.
Naar website

Wiel-rent.nl

Bike rental partner

Wiel-rent.nl

Wiel-rent.nl verhuurt racefietsen, carbon racefietsen, racefietsen voor kinderen, hybride fietsen, tijdritfietsen, fietskoffers en nog veel meer!
Naar website

Andree Troost geluidstechniek

Sound partner

Andree troost geluidstechniek

Met uitgebreide vakkennis en nimmer aflatend enthousiasme is Andree Troost een zeer gewaardeerd partner van verschillende evenementenorganisaties. Van speakers en microfoons tot portofoons voor de organisatie, Andree werkt met apparatuur van de hoogste kwaliteit.
Naar website

WattCycling

Bike partner

WattCycling

Bij de groepstrainingen van WattCycling train jij 80 minuten op de WattBike om je (fiets)conditie én traptechniek te verbeteren. Bij de wedstrijden van TRI HARD kun jij de WattBike gebruiken om je op te warmen voor de start.
Naar website

Nederlandse triathlonbond

Race officials

Nederlandse triathlonbond

De NTB vertegenwoordigt de belangen van haar 131 triathlonverenigingen, 86 organisaties van evenementen en de ca. 9.500 leden (individueel of in verenigingsverband) en op jaarbasis bijna 23.000 daglicentiehouders. De NTB overkoepelt alle multidisciplinaire duursporten.

Alle evenementen van TRI HARD vallen onder auspiciën van de NTB.
Naar website

True kinetix

Bike partner

True kinetix

Triatleet Bas van Rens bouwde met de lego van zijn zoons het eerste prototype van de TrueBike. Hij was op zoek naar het 'echte' gevoel van fietsen tijdens zijn indoor trainingen. De TrueBike simuleert dit gevoel perfect en helpt jou al je doelen te bereiken.
Naar website

SAFE-ID

Safety partner

SAFE ID

Safe-iD is een digitaal platform waarin je als abonnee een profiel aanmaakt met je persoonlijke en medische gegevens om vrij te geven in geval van nood of andere hulp. Met Safe-iD heb je virtueel en altijd je gegevens bij je. Je bepaalt zelf welke informatie je wel of niet wilt tonen en wijzigen. Jouw profiel met alle informatie staat veilig opgeslagen in onze datacenters.
Naar website
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search