Partners tri hard series

Personal swimming

Swim coaching partner

Personal swimming

De coaches van Personal Swimming (voormalig Olympisch zwemmers) bieden verschillende cursussen, trainingen, privélessen en analyses. Inmiddels begeleiden ze wekelijks meer dan 400 zwemmers die ze leren ze efficiënter, langer en sneller te zwemmen!
Naar website

True kinetix

Bike partner

True kinetix

Triatleet Bas van Rens bouwde met de lego van zijn zoons het eerste prototype van de TrueBike. Hij was op zoek naar het 'echte' gevoel van fietsen tijdens zijn indoor trainingen. De TrueBike simuleert dit gevoel perfect en helpt jou al je doelen te bereiken.
Naar website

WattCycling

Bike partner

WattCycling

Bij de groepstrainingen van WattCycling train jij 80 minuten op de WattBike om je (fiets)conditie én traptechniek te verbeteren. Bij de wedstrijden van TRI HARD kun jij de WattBike gebruiken om je op te warmen voor de start.
Naar website

Wiel-rent.nl

Bike rental partner

Wiel-rent.nl

Wiel-rent.nl verhuurt racefietsen, carbon racefietsen, racefietsen voor kinderen, hybride fietsen, tijdritfietsen, fietskoffers en nog veel meer!
Naar website

Training Tweaks

Coaching Partner

Training tweaks

De werkwijze van Training Tweaks richt zich op drie aspecten: het opleiden van trainers, het individueel begeleiden van atleten en het geven van zwem-, loop- en triathlontrainingen. In de begeleiding staat intensieve communicatie voorop.

De trainers van Training Tweaks verzorgen alle TRI HARD clinics en -trainingen.
Naar website

Bijvoet Sport

Wetsuit rental partner

Bijvoet Sport

Om goed te kunnen trainen en optimaal voorbereid aan de start van je wedstrijd te staan heb je de juiste kleding en accessoires nodig. Bijvoet Sport is al sinds de opkomst van de triathlon gespecialiseerd in triathlonbenodigdheden voor het zwemmen en hardlopen. Bijvoet Sport heeft alles wat je nodig hebt, zowel online als in de winkel in Weesp.

Bijvoet Sport levert de wetsuits die je kunt huren voor je TRI HARD wedstrijd.
Naar website

Andree Troost geluidstechniek

Sound partner

Andree troost geluidstechniek

Met uitgebreide vakkennis en nimmer aflatend enthousiasme is Andree Troost een zeer gewaardeerd partner van verschillende evenementenorganisaties. Van speakers en microfoons tot portofoons voor de organisatie, Andree werkt met apparatuur van de hoogste kwaliteit.
Naar website

Nederlandse triathlonbond

Race officials

Nederlandse triathlonbond

De NTB vertegenwoordigt de belangen van haar 131 triathlonverenigingen, 86 organisaties van evenementen en de ca. 9.500 leden (individueel of in verenigingsverband) en op jaarbasis bijna 23.000 daglicentiehouders. De NTB overkoepelt alle multidisciplinaire duursporten.

Alle evenementen van TRI HARD vallen onder auspiciën van de NTB.
Naar website
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search