TRI HARD Series: corona-maatregelen wedstrijden 2021

 In Nieuws

Alle atleten die zich in 2021 inschrijven voor één van onze evenementen – of dat nu TRI AMSTERDAM, TRI NIJMEGEN, TRI ROTTERDAM, TRI HUIZEN of DUIN TRI ALMERE is – krijgen hun inschrijfgeld minus 10 euro administratiekosten terug op het moment dat wij de wedstrijd noodgedwongen moeten annuleren vanwege Corona. Let op: dit geldt dus niet als een atleet zelf zijn of haar inschrijving annuleert (in dat geval gelden de regelingen zoals beschreven in de algemene voorwaarden). Atleten kunnen er bij het door ons annuleren van een wedstrijd ook voor kiezen om hun inschrijving kosteloos naar volgend jaar door te zetten of je kunt de waarde van je inschrijfgeld ook gebruiken bij de inschrijving voor een ander TRI HARD Series event. Uiteraard kun je daar eventueel ook vouchers voor gebruiken.Alle voorwaarden lees je hier: https://trihard.nl/voorwaarden/. In artikel 3.7 vind je specifiek alles over de annuleringsvoorwaarden.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search