Belangrijk: informatie TRI HARD Competitie uitreiking + loopparcoursverkenning TRI AMSTERDAM

 In Nieuws

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gezien tijdens de persconferentie, zijn er zojuist nieuwe – lees: strengere – maatregelen aangekondigd om COVID-19 tegen te gaan en die maatregelen zijn morgen direct van kracht. We balen er enorm van, want logischerwijs heeft dit gevolgen voor de TRI HARD Competitie uitreiking en loopparcoursverkenning van TRI AMSTERDAM, die we voor morgen op de planning hadden staan.  

We hadden jullie heel graag – als groep – ontvangen in het nieuwe filiaal van Tri2one Coaching, maar helaas behoort dat nu niet meer tot de mogelijkheden. Natuurlijk houden we ons aan de regels en willen we niemands gezondheid in gevaar brengen. De collectieve uitreiking gaat dus niet door en ook de gezamenlijke loopparcoursverkenning zal geen doorgang vinden.

Omdat we jullie graag nog dit jaar willen laten genieten van jullie welverdiende prijzen, bieden we jullie de volgende mogelijkheden:

-Je komt morgen tussen 10:00 uur en 11:30 uur je prijs ophalen bij Tri2one Coaching. Op die manier komt iedereen gespreid. Je haalt dus zelf je prijs af en er wordt een foto van je gemaakt.

-Je komt je prijs op een zelfgekozen moment ophalen op het kantoor van TRI HARD Series. Dit kantoor is gevestigd in Almere; P.J. Oudweg 41. Stuur vooraf even een mailtje naar info@trihard.nl, met daarin de dag en het tijdstip wanneer je jou prijs wil ophalen, want dan kan gekeken worden of er iemand aanwezig is.

-Je laat jouw prijs bij jou thuis afleveren. Stuur dan een mailtje naar info@trihard.nl en deel je adresgegevens met ons, zodat wij de prijs bij jou kunnen komen bezorgen!

Natuurlijk staat het je vrij om het loopparcours van TRI AMSTERDAM morgen – of op een later moment – zelf te verkennen. Het is de moeite waard! Hieronder vind je de GPX-bestandjes, zodat je de route eenvoudig kunt volgen. Have fun!

Route Standaard Distance (5.25km):

https://triamsterdam.nl/wp-content/uploads/sites/4/2021/12/tri-amsterdam-2022-lopen-5km-standaard-afstand.gpx_.zip

Route Middle Distance (10.5km):

https://triamsterdam.nl/wp-content/uploads/sites/4/2021/12/tri-amsterdam-2022-lopen-105km-midden-afstand.gpx_.zip

Hopelijk tot snel en blijf gezond!

Team TRI HARD Series

Recent Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search