TrueKinetix TRI AMSTERDAM opent registratie: wedstrijdspektakel in hartje Amsterdam

 In Nieuws

De iconische locatie in het hartje van Amsterdam – in en rondom het Bella Vistapark om precies te zijn – keert weer terug in 2023: de registratie voor TrueKinetix TRI AMSTERDAM is per direct geopend en de wedstrijd vindt plaats op 11 juni 2023. Atleten die zich in de eerste week inschrijven, en dat dus doen voor 31 december 23:59 uur, profiteren van een zeer voordelig Early Bird inschrijftarief. Inschrijven kan door hier te klikken.

TrueKinetix TRI AMSTERDAM zal aankomend jaar volledig de focus leggen op de Sprint (750 – 20 – 5) en Standaard (1500 – 40 – 10) Afstand. “Dit jaar organiseren we geen Middle Distance, vanwege de enorme populariteit van deze kortere afstanden. Omdat we willen dat de atleten die kiezen voor de Sprint & Standaard Afstand, de best mogelijke en zelfs een onvergetelijke ervaring krijgen, hebben we besloten in 2023 geen Middle Distance op het programma te zetten” verklaart organisator Jefry Visser de keuze van TRI HARD Series. 

De locatie van TrueKinetix TRI AMSTERDAM blijft even uniek en iconisch als altijd: atleten zwemmen eerst in de Amstel, ter hoogte van de Berlagebrug, tussen de woonboten door en tegen het decor van de Zuidas. Tijdens het fietsen rijden deelnemers door het hart van Amsterdam, maar ook door de aangrenzende natuurgebieden. Zo combineert TrueKinetix TRI AMSTERDAM de schoonheid van de stad én de natuur. Ook tijdens het lopen worden drukkere stadsgebieden met natuurgebieden afgewisseld. “Ieder jaar krijgen we van onze deelnemers teruggekoppeld dat juist die combinatie zo speciaal is, én gewaardeerd wordt. Op dat vlak doen we dus geen enkele concessie: we willen dat atleten die over de finish van TrueKinetix TRI AMSTERDAM komen, het gevoel hebben dat ze hebben meegedaan aan een wedstrijd die niet te vergelijken is met welke andere race dan ook. Meedoen moet een onvergetelijke ervaring én een echt feestje zijn.” 

TrueKinetix TRI AMSTERDAM is een wedstrijd waar jaarlijks meer dan duizend atleten aan de start staan. Ook dit jaar verwacht Visser weer een hoge opkomst. “Vol is vol: we willen namelijk niet dat de drukte de beleving van de atleten in de weg staat. Tot en met 31 december hebben we een Early Bird tarief, zodat je je zo voordelig mogelijk kunt inschrijven. Dat is niet alleen voordelig, maar ook een mooie zekerheid dat je sowieso een startbewijs hebt.”

Inschrijven voor TrueKinetix TRI AMSTERDAM verloopt via deze pagina.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search