TRI HARD Series vindt swim sponsor in BTTLNS

 In Nieuws

Met trots presenteren TRI HARD Series en BTTLNS een samenwerking: laatstgenoemde wordt de zwemsponsor van alle wedstrijden die onder de Series vallen. Vlak voordat de Series aankomende zaterdag van start gaat met TRI BOSBAAN, noemt organisator Lars Vreugdenhil dit een perfecte situatie voor de deelnemende triatleten. ,,BTTLNS is een merk waar je als zwemmer en dus ook als triatleet alles kunt krijgen dat je nodig hebt, of je nu gaat trainen of een wedstrijd hebt. Dit soort partnerships zijn goed voor onze evenementen en zeker ook voor onze deelnemers. Vanaf TRI AMSTERDAM zal het merk fysiek aanwezig zijn bij onze wedstrijden.”

TRI HARD Series bestaat uit acht wedstrijden in Nederland. Aanstaande zaterdag is de aftrap met TRI BOSBAAN, maar later volgen nog wedstrijden in Haarlemmermeer, Zandvoort, Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen en Ouderkerk. ,,Onze wedstrijden worden veelvuldig bezocht door zowel ervaren als beginnende triatleten. Al die atleten vinden het prettig als ze advies kunnen krijgen over de aanschaf van nieuwe zwempullen: of het nu gaat om een wetsuit, poolboy of safety bouyance. Dit is precies waar de mensen achter BTTLNS en daarmee ook triathlonaccessoires.nl in kunnen voorzien. Goed om deze specialisten én liefhebbers straks te verwelkomen bij onze wedstrijden.”

BTTLNS is een triathlonmerk dat onderdeel uitmaakt van triathlonaccessoires.nl. Eigenaar is Mark van der Sanden, op zijn beurt ook zeer content met de nieuwe samenwerking met TRI HARD Series. ,,Triathlonaccessoires.nl is sinds 2001 in Nederland en België actief en is inmiddels doorgegroeid tot de grootste triathlonwinkel van de Benelux. Het assortiment is zeer uitgebreid aan specialistische triathlonartikelen, maar bevat ook fiets-, hardloop- en zwemkleding van de grootste merken. Naast onze online winkel beschikken we ook over een fysieke winkel in Nederland, waar voor een triatleet alles te vinden is. Een zeer compleet assortiment met ongeveer 150 triathlonmerken, een klantenbeoordeling van 8.9 en gedreven door triathlonspecialisten.”

Met diezelfde passie is BTTLNS ontstaan, zo legt Van der Sanden uit. ,,Met een hart voor triathlon én oog voor kwaliteit, heeft BTTLNS inmiddels een compleet assortiment van premium producten op de markt gezet. Onze focus ligt continu op ontwikkeling. Elk product wordt met de hoogste precisie gefabriceerd, van de beste materialen en volledig getest en gekwalificeerd.”

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search