TRI HARD Series splitst wedstrijden

 In Nieuws

Graag laten ook wij 2020 achter ons, een jaar waarin we – terwijl we in een opbouwfase van ons triathloncircuit zaten – hard geraakt zijn door de Coronacrisis. Met meerdere annuleringen, verplaatsingen maar ook het nog kunnen organiseren van een tweetal wedstrijden met veel aanpassingen, hebben we het niet makkelijk gehad. Het hele jaar was het begrip van jullie hartverwarmend en dat heeft ons energie gegeven om door te gaan.

Richting het eind van 2020 bleek echter de opzet van het gehele circuit niet bestendig tegen het vooruitzicht van nog een (voor)jaar met Coronamaatregelen.

We hebben daarom besloten om de zeven TRI HARD wedstrijden te splitsen. Vier wedstrijden, namelijk TRI HLMRMEER, TRI GRAND PRIX ZANDVOORT, TRI OUDERKERK en TRI BOSBAAN, worden hernoemd naar DTS HLMRMEER, DTS ZANDVOORT, DTS OUDERKERK en DTS BOSBAAN en gaan verder in de Dutch Triathlon Series (DTS). Deze serie wordt aangestuurd door Lars Vreugdenhil, die onder andere ook de organisator van Spartan Race Netherlands en de Swim to Fight Cancer Amstel is. 

De wedstrijden TRI NIJMEGEN, TRI ROTTERDAM en TRI AMSTERDAM blijven bestaan onder de naam TRI HARD Series, gemanaged door Jort Vlam, Jefry Visser en Richard Belderok. Zij zijn onder andere organisatoren van Challenge Almere-Amsterdam en de evenementen van stichting Start2Finish in Almere.

Met deze splitsing kunnen we ervoor zorgen dat alle zeven evenementen kunnen blijven bestaan, met de kwaliteit die daarbij hoort.

Veelgestelde vragen:

Wat gebeurt er met mijn 3+1 gratis inschrijving voor TRI HARD 2021?
Als deze voor 31 december 2020 is aangevraagd, conform de eerder gecommuniceerde deadline, dan heb je deze code ontvangen en kun je hiervoor inschrijven. Voor evenementen waar nu de inschrijving nog niet voor geopend is, is de code wel geactiveerd en kun je je inschrijven zodra die inschrijving open is. Het is nu niet meer mogelijk om voor deze actie aan te melden.

Wat gebeurt er met mijn voucher voor een evenement in 2021?
Je voucher blijft actief en geldt als betaalmiddel voor de wedstrijd waarvoor je die hebt ontvangen, totdat het evenement waarvoor de voucher geldt is geweest.

Hoe werkt de TRI HARD competitie in 2021?
De TRI HARD competitie 2021 bestaat uit de wedstrijden van de TRI HARD series: op dit moment zijn dat TRI NIJMEGEN, TRI ROTTERDAM en TRI AMSTERDAM. Later kunnen hier evenementen aan worden toegevoegd.
De vier wedstrijden in de Dutch Triathlon Series maken deel uit van een andere competitie (meer info: https://www.dutchtriathlons.nl/dts-competitie/ )

Kan ik mijn inschrijving in 2021 overzetten van een TRI HARD race naar een DTS race of andersom?
Nee, het overzetten van inschrijvingen na 1 januari 2021 is alleen mogelijk binnen hetzelfde ‘merk’ (dus voor TRI HARD binnen TRI AMSTERDAM, TRI ROTTERDAM en TRI NIJMEGEN, terwijl bij DTS binnen DTS HLMRMEER, DTS ZANDVOORT, DTS OUDERKERK en DTS BOSBAAN).

Voor verdere vragen over DTS HLMRMEER, DTS ZANDVOORT, DTS OUDERKERK en DTS BOSBAAN, kun je terecht bij info@dtseries.nl

Voor vragen over TRI NIJMEGEN, TRI ROTTERDAM en TRI AMSTERDAM kun je terecht bij info@trihard.nl

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search