TRI AMSTERDAM verplaatst naar 2 oktober

 In Geen categorie

Over iets minder dan twee maanden staat TRI AMSTERDAM op het programma. Gelukkig hebben we dus nog even de tijd om te schakelen, want we hebben moeten besluiten de wedstrijd te verplaatsen naar 2 oktober. Daarmee wordt TRI AMSTERDAM een dagje eerder gehouden dan aanvankelijk gepland.

Met het verschuiven van de wedstrijd – van zondag 3 oktober naar zaterdag 2 oktober – verschuift ook de registratie voor TRI AMSTERDAM. Die vindt plaats op vrijdag 1 oktober. Last-minute registratie kan ook op zaterdag 2 oktober, vlak voor de race. Verder blijft het programma ongewijzigd; starttijden zullen gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke planning. Dat betekent dat de Midden Afstand op zaterdag 2 oktober om 8:00 uur van start gaat, terwijl de Olympische Afstand op dezelfde dag om 10:00 uur van start gaat.

“Natuurlijk vinden we het vervelend dat we onze wedstrijd een dag naar voren moeten halen, maar verschillende omstandigheden hebben ons noodgedwongen deze beslissing doen nemen”, legt Jefry Visser namens organisator TRI HARD Series uit. “De belangrijkste reden is bijvoorbeeld dat Ajax op 3 oktober een thuiswedstrijd speelt en dat zou betekenen dat wij niet kunnen vasthouden aan het huidige parcours. Maar juist dat parcours is zo gaaf, dus daarin willen we geen concessies doen. We gaan er op zaterdag 2 oktober gewoon – met elkaar – een geweldige wedstrijddag van maken en genieten van TRI AMSTERDAM.”

Alle deelnemers hebben een persoonlijke mail gekregen.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search