Dare2Tri sluit als Swim Course Sponsor aan bij TRI HARD Series

 In Nieuws

Het Nederlandse Dare2Tri is per direct Swim Course Sponsor van alle TRI HARD Series wedstrijden. Het bedrijf van Alex de Boer, dat gespecialiseerd is in wetsuits en andere swimgear, levert niet alleen de badmutsen voor alle races, maar zal ook wetsuits aan TRI HARD Series atleten verhuren.

“Wat betreft partners, werken we het liefst samen met toonaangevende, Nederlandse bedrijven en merken”, legt organisator Jefry Visser de samenwerking uit. “Dare2Tri is daar een mooi voorbeeld van, want het is niet alleen Nederlands, maar ook nog eens zeer toonaangevend binnen de triathlonwereld. Waar je ook ter wereld naar een triathlon gaat, of dat nu in Nederland is of een paar duizend kilometer verderop; het merk Dare2Tri zie je altijd voorbij komen. Een aantal van de beste atleten ter wereld zwemmen in deze wetsuits. We zijn er logischerwijs dan ook trots op dat we deze samenwerking zijn aangegaan en vinden het vooral mooi dat onze atleten daardoor de kans krijgen om – als ze dat nog niet gedaan hebben – kennis te maken met de prachtige pakken en andere gear van Dare2Tri.”

Alle atleten die meedoen aan een TRI HARD Series wedstrijd, zullen hun zwemonderdeel afleggen met een Dare2Tri badmuts. Daarnaast worden op de events wetsuits te huur aangeboden voor atleten die geen wetsuit hebben. “Ik ben ontzettend trots om een samenwerking met TRI HARD Series aan te gaan”, aldus Dare2Tri CEO Alex de Boer. “Het professionalisme van de organisatie, de passie van het team en de uitstraling en reputatie van hun events passen perfect bij ons. ‘Dare2Trihard’ wordt het motto voor 2022.”

Over Dare2Tri

Dare2Tri is sinds 2010 een begrip binnen de internationale wetsuit- en triathlonmarkt. Bijzonder en exclusief zijn de materialen die worden gebruikt. De Lime Stone rubber die in plaats van op olie gebaseerde rubbers wordt gebruikt, zorgt voor meer drijfvermogen, warmte, isolatie en bewegingsvrijheid én voor milieuvriendelijkere wetsuits. Daarnaast zijn de pakken van Dare2Tri in zeer uitgebreide maten – van XXS tot en met XXXL – verkrijgbaar.

Over TRI HARD Series

TRI HARD Series organiseert in 2022 zes wedstrijden: TRI ALMERE (28 mei), TRI HUIZEN (5 juni), TRI AMSTERDAM (19 juni), TRI ROTTERDAM (25 & 26 juni), TRI LELYSTAD (10 juli) en TRI NIJMEGEN (25 september).

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search