COVID-update: TRI HARD Series betaalt volledige inschrijfgeld seizoen 2022 terug bij eventuele COVID-afgelasting wedstrijden

 In Nieuws

Terwijl we in Nederland eindelijk afscheid hebben kunnen nemen van vrijwel alle COVID-maatregelen en lockdowns voelen als iets van ‘een tijd’ geleden, maken we ons dus op voor een ouderwets gezellig en ‘normaal’ wedstrijdseizoen. Het is mooi om te zien dat de inschrijvingen weer binnenstromen en jullie, net als wij, enorm uitkijken naar de wedstrijden in Almere, Huizen, Lelystad, Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen. Tegelijkertijd merken we ook dat behoorlijk veel atleten nog steeds lopen met de vraag – en angst – wat er gebeurt als er tóch weer maatregelen worden ingevoerd door de overheid. ‘Wat als jullie wedstrijden toch niet door kunnen gaan? Krijgen we dan ons geld terug?’ zijn twee veelgehoorde vragen.

Om je meteen gerust te stellen en alle onduidelijkheid uit de lucht te halen; ja, je krijgt je inschrijfgeld teruggestort wanneer onze wedstrijden onverhoopt niet door kunnen gaan door beslissingen die de overheid neemt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze TRI HARD Series wedstrijden doorgaan en willen dat jij je met veel plezier – en vooral ook onbezorgd – kunt voorbereiden op die races.

Inschrijven is dus geheel risicovrij, want mocht COVID tegen alle verwachtingen in toch een stokje voor onze wedstrijden steken, krijg jij je inschrijfgeld direct terug!

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search