TRI Almere extra groot feest dankzij brasserie De Jutter en Café ’t Lievertje

 In Nieuws

Tijdens TRI Almere draait het uiteraard om de atleten en de sportieve prestaties die worden geleverd, maar ná de wedstrijd is het extra fijn als atleten kunnen genieten van gezelligheid, lekker drinken en lekker eten. Dankzij brasserie De Jutter en Café ’t Lievertje, beiden rond de wedstrijdlocatie in de Havenkom gesitueerd, is dat mogelijk.

Beide horecagelegenheden sluiten namelijk aan als partner van TRI Almere en zullen op 28 mei onder andere zorgen voor een biercarrousel en partytenten met barbecue. “Dat zorgt er voor dat atleten ook na de wedstrijd lekker op de wedstrijdlocatie kunnen blijven hangen om andere atleten aan te moedigen, met elkaar na te praten en te genieten van de gezelligheid, goed eten en lekkere drankjes”, aldus organisator Jefry Visser.

“En dat geldt natuurlijk ook voor het toegestroomde publiek”, gaat Visser verder. “COVID-maatregelen zijn allemaal losgelaten, dus we maken ons op voor een ouderwets gezellige wedstrijddag, waar atleten al hun vrienden, familie of ander publiek naar toe kunnen nemen . Dat we die dag extra glans kunnen geven dankzij De Jutter en Café ’t Lievertje is des te mooier.” TRI Almere vindt plaats op 28 mei. Atleten hebben de keuze uit een Sprint Afstand, Standaard Afstand en Junior Challenge. Daarnaast is er een Rookie Race speciaal voor beginnende atleten en worden er wedstrijden binnen de Eredivisie en 1eDivisie afgewerkt. Het eerste startschot klinkt om 9:15 uur en de laatste serie start om 16:30 uur.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search