Inschrijvingen TRI AMSTERDAM lopen storm: 1/8e afstand vol, nog wel plek Midden Afstand, Standaard Afstand en KiKathlon

 In Nieuws

TRI AMSTERDAM is één van de grootste en populairste eendaagse triathlonevents van Nederland en dat is in 2024 niet anders: de inschrijvingen lopen storm en inmiddels is de 1/8e afstand zelfs al uitverkocht. Atleten die op 9 juni alsnog graag 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen, kunnen zich op korte termijn nog wel inschrijven voor de KiKathlon, óf zich aanmelden voor de wachtlijst. Bij eventuele afmeldingen, krijgen atleten op de wachtlijst desgewenst alsnog een startbewijs voor de 1/8e afstand bij TRI AMSTERDAM.

Voor TRI AMSTERDAM staan op moment van schrijven – 8 januari – al circa duizend atleten ingeschreven. Terwijl de 1/8e afstand dus is uitverkocht, gaan ook de startbewijzen voor de Midden Afstand (1900 – 90 – 21.1)  en Standaard Afstand (1500 – 40 – 10) hard. “Racen in en rondom Amsterdam is en blijft onverminderd populair en het is geweldig om nu alweer zoveel animo te zien”, aldus organisator Jefry Visser. “Op 9 juni gaan we er een spectaculaire wedstrijd van maken. TRI AMSTERDAM is voor atleten van alle niveau’s: voor de snelste topatleten tot aan beginners die voor het eerst kennismaken met de triathlonsport. Er is echt voor ieder wat wils. Dat de inschrijvingen zo hard lopen, betekent uiteraard wel dat we die inschrijving mogelijk eerder moeten dichtgooien. Vol is vol.”

Inschrijven voor TRI AMSTERDAM kan via www.triamsterdam.nl. Meer informatie over de KiKathlon die tijdens TRI AMSTERDAM wordt gehouden – en dus de mogelijkheid biedt om alsnog mee te doen aan de 1/8e afstand – vind je via www.kikathlon.nl/amsterdam.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search