TRI HARD Series update over corona

 In Nieuws

We hoeven het jullie niet te vertellen: het coronavirus houdt Nederland in haar greep. Het kan zomaar zijn dat dit effect gaat hebben op een aantal van onze evenementen, al is het nu lastig voorspellen hoe het virus en daarmee ook alle maatregelen, zich zullen ontwikkelen. Graag laten we je via deze weg weten dat we die ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en daarbij rekening houden met diverse scenario’s. Natuurlijk nemen we jou – de atleet – mee in dat proces en blijven we via al onze kanalen met je communiceren.

Voor ons geldt een onverminderde ambitie om mooie evenementen neer te zetten, maar het is ook duidelijk dat dit niet ten koste moet gaan van in dit geval de gezondheid van de Nederlandse samenleving. Uiteraard zullen wij dan ook de maatregelen die door de overheid en het RIVM worden opgelegd, volgen. Op moment van schrijven – 18 maart, de situatie verandert immers vrijwel dagelijks – zijn evenementen met meer dan 100 deelnemers verboden. Dat verbod geldt tot 6 april. Zoals het er nu naar uitziet mogen al onze evenementen dus doorgaan, maar we zijn ons er heel goed van bewust dat deze maatregelen met de dag kunnen worden verlengd of aangepast. Dit raakt ons, maar zeker ook jou. Het zijn niet de makkelijkste tijden. We garanderen je dat we – mocht het nodig zijn – we op zoek zullen gaan naar oplossingen die het best recht doen aan deze vervelende situatie.

Voor nu drukken we je graag op het hart: blijf gezond en hou vol. Volg de soms vervelende maatregelen op, zodat we zo snel mogelijk weer – met elkaar – mogen genieten van mooie sportevenementen!

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search