TRI HARD: Alle wedstrijden tot 1 augustus 2020 geannuleerd

 In Nieuws

Met pijn in ons (sport)hart hebben we in deze toch al roerige tijden een moeilijk besluit moeten nemen: naast de eerder geannuleerde TRI HLMRMEER zijn wij genoodzaakt ook TRI NIJMEGEN, TRI GP ZANDVOORT, TRI AMSTERDAM en TRI ROTTERDAM te schrappen van de wedstrijdkalender. Dit is het logische – en noodzakelijke – gevolg van de door de overheid opgelegde maatregelen met betrekking tot het coronavirus, maar dat neemt niet weg dat dit ons enorm veel doet. Daarom zijn we blij dat we jullie een aantal alternatieven kunnen bieden.

Hartverwarmend, maar soms ook hartverscheurend waren de reacties die we de afgelopen weken van jullie mochten ontvangen. Begripvol, een hart onder de riem, maar soms ook boosheid en teleurstelling. Al die emoties begrijpen we heel goed in deze roerige tijden. Bij TRI HARD Series zijn we niet alleen organisator, maar bovenal zelf ook triatleet. Stuk voor stuk begrijpen we dan ook als geen ander hoe heftig deze situatie is. Een jaar lang heb je getraind voor komend wedstrijdseizoen en dan valt ineens de ene na de andere wedstrijd weg. En ja, er zijn op dit moment veel belangrijkere zaken dan sport, maar het wegvallen van races is zeker ook ingrijpend voor veel van ons. 

Uiteraard hadden wij nooit kunnen voorspellen dat we te maken zouden krijgen met dit soort onvoorziene omstandigheden en dat we in 2020 al vijf van onze wedstrijden zouden moeten annuleren. Al sinds oktober vorig jaar hebben we flinke kosten gemaakt om deze races überhaupt te kunnen organiseren, terwijl de inkomsten al vanaf maart volledig stil liggen. De gevolgen daarvan zijn nu nog niet voldoende te overzien, maar dat ze heftig zijn, is een ding dat zeker is. 

Dat neemt niet weg dat we achter de schermen keihard bezig zijn geweest met het bedenken van alternatieven, waarmee we jullie niet in de kou laten staan. Die alternatieven zijn bedoeld als handreiking en als dank voor jullie toewijding door de jaren heen, maar moeten uiteraard ook passen binnen onze ambitie om TRI HARD Series overeind te houden. We kunnen namelijk niet wachten om ‘straks’ weer gewoon onze wedstrijden te kunnen organiseren en jullie langs het parcours aan te moedigen terwijl jullie bezig zijn met onze gezamenlijke en favoriete hobby: triathlon!  

De compensatie-opties

Iedereen die zich had ingeschreven voor tenminste één van de wedstrijden in mei, juni en juli ontvangt een e-mail met bovenstaand bericht én een link naar het keuzeformulier voor de compensatie.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden die jij hebt, op de website van jouw race.

TRI HLMRMEER
TRI NIJMEGEN
TRI GP ZANDVOORT
TRI AMSTERDAM
TRI ROTTERDAM

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Rauyi BENAVI

  Hi
  I registered for the Amsterdam OD tri and unfortunately I never received an official email in regards Race cancellations…Therefore i was not able to fill the compensation form with my wish. Could you please send me the email as soon as possible as the deadline is soon if i understood well.
  Thank you for your support
  RB

  • trihard_admin

   Thanks for reaching out, in the meantime we were in contact with you and solved this.

pingbacks / trackbacks
 • […] has happened with the TriHard series events – everything before August 1st has been cancelled. And it’s yet to see if it’s even possible to organize anything after […]

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search