538-sidekick Hannelore Zwitserlood volgend jaar aan start TRI GRAND PRIX Zandvoort

 In Nieuws

Mooi nieuws: Hannelore Zwitserlood, radiomaakster en tegenwoordig vooral bekend als sidekick bij De 538 Ochtendshow met Frank Dane, zal volgend jaar aan de start staan van de TRI GRAND PRIX Zandvoort. ,,Ik wil sterker en fitter worden, dus ik ga ervoor. En ik kan mij geen stoerdere plek voorstellen dan op en rond het circuit van Zandvoort. Zwemmen in zee, fietsen op de racebaan en hardlopen op de boulevard. Wow!”

Eerder dit jaar volbracht Zwitserlood al op eigen kracht een triathlon. Aanvankelijk stond de radio-sidekick, die voordat ze bij 538 aan de slag ging ook al werkte voor onder andere Qmusic, Sky Radio en Radio Veronica, ingeschreven voor een wedstrijd in Nederhorst den Berg, maar vanwege het coronavirus vond die race geen doorgang en dus deed Zwitserlood zélf een triathlon, ludiek omgedoopt tot de ‘TRIATLOOR’. Na die 1/8e triathlon werd er twee maanden rust genomen.

Maar, na rust komt uiteraard weer een nieuwe uitdaging en dat wordt dus de TRI GRAND PRIX Zandvoort. De komende drie maanden zal Zwitserlood gebruiken om – naar eigen zeggen – vet in te ruilen voor extra spierkracht. ,,We gaan proberen om verantwoord zoveel mogelijk kilo’s te verliezen, met een programma van dagelijkse beweging en voeding. Dat hebben we nodig om dan de zes maanden daarna (vanaf half december, red.) te trainen voor een heuse Olympische triathlon. TRI GRAND PRIX Zandvoort staat gepland voor 13 juni 2021.”

De trainingen van Zwitserlood zijn te volgen via haar persoonlijke Instagram-pagina en op Wendy Online via een wekelijkse vlog en blog. ,,Als je mij een jaar geleden had gezegd dat ik een Olympische triatlon ga doen, dan had ik je keihard uitgelachen: ik ben écht niet sportief. Toch ben ik inmiddels al aardig fit en dat bevalt zo goed, dat ik nóg fitter en sterker wil worden.”

538-sidekick Hannelore Zwitserlood volgend jaar aan start TRI GRAND PRIX Zandvoort

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search