TRI HARD Series: aantal wedstrijden schuift onverhoopt door naar later dit jaar

 In Nieuws

Ondanks het feit dat we de afgelopen maanden keihard hebben gewerkt om onze wedstrijden mogelijk te maken en eigenlijk iedereen rekening hield met het in 2021 door kunnen gaan van alle races, blijkt dat in de praktijk helaas toch een beetje anders. Daarom hebben wij – na uitvoerig overleg met alle betrokken partijen en vooral ook omdat we atleten niet in onzekerheid willen laten over evenementen in mei en juni – het besluit moeten nemen om een aantal van onze wedstrijden te verplaatsen naar het najaar en ook een wedstrijd te annuleren. In dit bericht vind je per wedstrijd wat er verandert en vooral ook welke opties jij als atleet hebt.

Allereerst – per wedstrijd – een overzicht van wat er al dan niet verandert:

DUIN TRI ALMERE:

Verschuift van 30 mei 2021 naar 15 augustus 2021.

TRI NIJMEGEN:

Stond gepland voor 5 juni 2021, maar wordt geannuleerd.

TRI HUIZEN:

Verschuift van 13 juni 2021 naar 25 juli 2021

TRI AMSTERDAM:

Verschuift van 20 juni 2021 naar 3 oktober 2021.

TRI ROTTERDAM:

Wordt gehouden op de oorspronkelijke data: 10 en 11 juli 2021.

Deze opties heb jij:

Bij TRI HARD Series vinden we het belangrijk om jou als atleet niet in de kou te laten staan. Net als vorig jaar geldt: ondanks dat alle corona-maatregelen een enorm litteken op onze organisatie achterlaten, begrijpen we tegelijkertijd ook dat onze atleten hard geraakt worden. Daarom kun je jouw inschrijving kosteloos doorzetten naar dezelfde wedstrijd later dit jaar, kun je je inschrijving ook doorzetten naar de 2022-editie van dezelfde wedstrijd, mag je kiezen om bij een andere TRI HARD Series wedstrijd van start te gaan, óf kun je een restitutie van je inschrijfgeld (minus tien euro administratiekosten) krijgen. Hieronder een duidelijke opsomming:

Jij hebt deze vier keuzes, doorgeven vóór 1 mei

Wanneer je bent ingeschreven heb je van ons een e-mail ontvangen met daarin een link naar het keuzeformulier en de verschillende mogelijkheden om te kiezen.

We hopen op je begrip en nog meer om je snel weer bij ons aan de start te zien!

Team TRI HARD Series

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search