TRI HARD Series en Red Bull starten samenwerking

 In Nieuws

Het toonaangevende Red Bull zal het komende jaar partner zijn van TRI HARD Series en daarmee aanwezig zijn bij alle wedstrijden: TRI ROTTERDAM, TRI HUIZEN, DUIN TRI ALMERE en TRI AMSTERDAM. Dat is het resultaat van een onlangs getekende samenwerking. “Daar zijn we best een beetje trots op. Red Bull is natuurlijk heel erg gericht op sport in het algemeen en ook een veel gezien merk binnen de triathlonwereld. Dat Red Bull zich nu aansluit bij onze TRI HARD Series, is toch een mooi compliment”, aldus organisator Jefry Visser.

Atleten gaan logischerwijs veel van de nieuwe samenwerking merken, omdat Red Bull dus fysiek bij alle TRI HARD Series wedstrijden aanwezig zal zijn. Zo zullen er langs de parcoursen muziektrucks/DJ’s worden geplaatst. “Deze ‘Energy Points’ geven onze atleten net die mentale boost die ze nodig hebben, vooral in de laatste kilometers. Als je het zwaar hebt en het misschien even niet meer ziet zitten, word je opgezweept door de muziek uit de DJ Trucks.”

Voor alle races geldt dat er na afloop Red Bull klaar staat voor de atleten. “Bij TRI HARD Series hebben we altijd al aandacht gehad voor een goede ‘after care’, omdat je als atleet na een wedstrijd simpelweg behoefte hebt aan energie én iets lekkers. In het verleden hebben we al heel vaak de vraag gehad of we Red Bull kunnen aanbieden en nu is het dus zover.”

Vanaf begin juli vinden de TRI HARD Series wedstrijden plaats, te beginnen met TRI ROTTERDAM (10/11 juli). Daarna vinden TRI HUIZEN (25 juli), DUIN TRI ALMERE (14/15 augustus) en TRI AMSTERDAM (3 oktober) plaats. TRI ROTTERDAM host de komende twee jaar het NK OD. TRI NIJMEGEN – die in 2022 terugkeert op de kalender – vormt dan het NK Sprint.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search