TrueKinetix nieuwe hoofdsponsor TRI AMSTERDAM

 In Nieuws

TrueKinetix, het Nederlandse bedrijf achter de populaire TrueBike, is per direct hoofdsponsor van TrueKinetix TRI AMSTERDAM. Daarnaast wordt het de Bike Course Sponsor van alle overige TRI HARD Series wedstrijden. “Het is mooi om te zien hoe een Nederlands bedrijf als TrueKinetix de strijd aan gaat met internationale giganten als Tacx en Wahoo en dat meer dan succesvol doet. We vinden het dan ook een verrijking voor onze wedstrijdserie om hen als sponsor aan onze wedstrijden toe te voegen”, aldus organisator Jefry Visser.

De TrueBike is een indoor fietstrainer die, vanwege het ontbreken van een vliegwiel, een veel realistischere weergave van het ‘buiten fietsen’ nabootst. Triathlonwebsite 3athlon.nl dook eerder al eens in de TrueBike en schreef onder andere dit artikel (https://3athlon.nl/truekinetix-founder-bas-van-rens-wat-doen-we-onszelf-aan-met-onze-indoor-trainingen/), waaruit blijkt waarin de TrueBike zich onderscheidt van andere trainers. “Natuurlijk willen wij dat onze atleten zich zo goed mogelijk voor kunnen bereiden op hun wedstrijden. Daar hoort een goede, effectieve training bij. We horen ontzettend veel goede verhalen over de TrueBike. Zowel van profatleten als minder ervaren triatleten, die allemaal aangeven nu ook indoor het maximale uit hun fietstrainingen te kunnen halen, en dus vinden we het geweldig dat we TrueKinetix nu de hoofdsponsor van TrueKinetix TRI AMSTERDAM mogen noemen”, aldus organisator Jefry Visser.

Bas van Rens, founder van TrueKinetix, vindt het ook een mooie stap. “Wij vinden het heel gaaf om via TRI HARD Series weer intensief betrokken te zijn bij de triathlonsport. Het is voor mij – en TrueKinetix – allemaal begonnen uit de behoefte om prettiger en nuttiger te trainen voor, onder andere, de wedstrijden van TRI HARD Series. Door deze samenwerking kunnen we nog meer mensen helpen fitter en beter voorbereid aan de start te staan van deze gave wedstrijdserie.”

TrueKinetix TRI AMSTERDAM vindt in 2022 plaats op 19 juni, met als uitvalsbasis het prachtige Bella Vistapark. Er zijn races over de Sprint Afstand (750-20-5), Standaard Afstand (1500-40-10) en Midden Afstand (1900 – 90 – 21.1).

Naast het hoofdsponsorschap van TrueKinetix TRI AMSTERDAM wordt TrueKinetix dus ook Bike Course Sponsor van de overige TRI HARD Series wedstrijden: TRI ALMERE (28 mei), TRI HUIZEN (5 juni), TRI ROTTERDAM (25 & 26 juni), TRI LELYSTAD (10 juli) en TRI NIJMEGEN (25 september).

De TrueBike van TrueKinetix!

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search