TRI HARD Series opent registraties voor 2024, Early Bird en combinatiedeal!

 In Nieuws

Met TRI ALMERE op 18 mei 2024, TRI AMSTERDAM op 9 juni 2024 en TRI ROTTERDAM op 22 en 23 juni 2024, heeft TRI HARD Series haar kalender voor 2024 compleet. Atleten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven en profiteren tot en met 17 september 2023 van een Early Bird Fee en dus het laagste inschrijftarief. Inschrijven voor alle drie de wedstrijden levert nog eens tien procent korting op het volledige inschrijfbedrag op.

TRI ALMERE – 18 mei

TRI ALMERE biedt op zaterdag 18 mei een boordevol programma met spectaculaire races. Zowel Teamcompetities als Age Groupers komen in actie over diverse afstanden. Iedereen racet over ‘historische triathlongrond’ in de vorm van de Almeerse dijken. Dit is waar triathlon in Nederland werd geboren en waar de sport groot werd. Het unieke parcours is daarnaast razendsnel en daarmee vormt TRI ALMERE een uitgelezen mogelijkheid om op jacht te gaan naar persoonlijke records. Deelnemers kunnen kiezen uit een Standaard Afstand of Sprint Afstand en ook de KiKathlon staat weer op het programma. Ben je een beginnende atleet? Dan is de Rookie Race écht iets voor jou! Meer informatie of direct inschrijven via www.trialmere.nl.

TRI AMSTERDAM – 9 juni

Op 9 juni vormt onze hoofdstad het decor voor een nieuwe editie van TRI AMSTERDAM: één van de grootste eendaagse triathlons van Nederland. Met ruim duizend deelnemers belooft het weer een spectaculaire dag te worden. Je racet vanuit het gezellige Bella Vistapark door het bruisende stadshart van Amsterdam en loopt onder andere over de beroemde Berlagebrug. Mooi nieuws ook, want de Midden Afstand keert terug op het programma! Naast de 1900 meter zwemmen, 90 kilometer fietsen en 21.1 kilometer hardlopen kunnen deelnemers kiezen voor de altijd populaire Sprint Afstand of Standaard Afstand. Beginnende atleten kunnen ook hier kiezen voor de Rookie Race en op die manier op een leuke en behapbare manier kennismaken met de sport. Meer informatie of direct inschrijven via www.triamsterdam.nl.

TRI ROTTERDAM – 22&23 juni

Verspreid over het weekend van 22&23 juni wordt TRI ROTTERDAM in en rondom de Willem Alexander-roeibaan georganiseerd. Het NK Standaard Afstand geeft ruimte aan de allerbeste atleten van Nederland om zichzelf te laten zien, maar daarnaast kunnen recreanten genieten van de Sprint of Standaard Afstand, is er een KiKathlon en een Rookie Race. Bij TRI ROTTERDAM heeft het publiek van start tot finish zicht op de wedstrijd: zowel in het water als op de fiets en tijdens het lopen kunnen jouw vrienden en familie je continu in actie zien. Meer informatie of direct inschrijven via www.trirotterdam.nl.

Tot en met 17 september Early Bird Fee – laagste inschrijftarief

Atleten die zich de komende maand inschrijven voor TRI ALMERE, TRI AMSTERDAM en/of TRI ROTTERDAM, profiteren tot en met 17 september van het laagste inschrijftarief. Daarna gaat het inschrijftarief omhoog, dus het loont de moeite om je nog de komende maand in te schrijven!

Combideal – tien procent korting bij inschrijving op drie races

Ben jij er al zeker van dat je in 2024 wil meedoen aan alle TRI HARD Series races? Schrijf je dan in één klap in voor TRI ALMERE, TRI AMSTERDAM én TRI ROTTERDAM en dan profiteer je niet alleen van de Early Bird Fee (tot en met 17 september), maar ook nog eens van tien procent extra inschrijfkorting op het volledige inschrijfbedrag!

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search