TRI HARD Series krijgt twee NK’s toegekend

 In Nieuws

De NTB – Nederlandse Triathlon Bond – maakte zojuist bekend waar volgend seizoen de Nederlandse Kampioenschappen worden georganiseerd. Met trots mogen wij mededelen dat we maar liefst twee van de vijf NK’s mogen organiseren. Op 6 juni barst het geweld los met het NK Sprint bij TRI NIJMEGEN en op 11 juli vindt het NK OD plaats bij TRI ROTTERDAM.

Volgens organisator Jefry Visser is dat een ‘unieke situatie’ waarbij één organisator zowel het NK sprint (750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen) als NK OD (1500 meter zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen) organiseert. ,,Natuurlijk zijn we daar trots op. We zijn pas een jaar actief met de TRI HARD Series en nu vormen twee van onze zeven wedstrijden al Nationale Kampioenschappen.”

Naast TRI NIJMEGEN en TRI ROTTERDAM bestaat TRI HARD Series nog uit TRI BOSBAAN, TRI HLMRMEER, TRI GRAND PRIX ZANDVOORT, TRI AMSTERDAM en TRI OUDERKERK.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search