TRI HARD Series organiseert aankomend seizoen drie Eredivisie-Wedstrijden

 In Nieuws

Na het mooie nieuws dat TRI HARD Series aankomend seizoen maar liefst twee Nederlandse Kampioenschappen mag organiseren, namelijk het NK Sprint tijdens TRI NIJMEGEN (6 juni) en het NK OD tijdens TRI ROTTERDAM (11 juli), mogen we vandaag bekendmaken dat we ook maar liefst drie van de vijf Eredivisie-wedstrijden zullen organiseren.

Naast TRI NIJMEGEN en TRI ROTTERDAM – deze wedstrijden vormen namelijk niet alleen het NK maar dus ook Eredivisie-wedstrijden – wordt ook TRI OUDERKERK op 22 augustus 2020 een Eredivisie-race. En niet zomaar eentje: deze race vormt de seizoensfinale. ,,Hier wordt dus een spannend seizoen op het hoogste niveau afgesloten door alle teams die uitkomen in de Eredivisie”, aldus organisator Jefry Visser. ,,Dat is echt heel gaaf, want hier wordt op het scherpst van de snede geracet. Hier wil je als atleet bij zijn, maar zeker ook als publiek. Dit zijn de wedstrijden waar het écht om draait. Waar het hard gaat, waar om iedere meter wordt gevochten en waar iedere positie telt.”

De eerste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen vindt volgend jaar tijdens DUIN Triathlon & Duathlon in Almere plaats. De tweede en derde wedstrijd zijn dus respectievelijk TRI NIJMEGEN en TRI ROTTERDAM. De vierde Eredivisiewedstrijd vindt plaats in Leiderdorp, terwijl de vijfde en afsluitende wedstrijd dus TRI OUDERKERK is. Bij deze laatste wedstrijd wordt er volgens het Team-Relay principe geracet.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search