TRI AMSTERDAM geannuleerd: verschillende alternatieven aangeboden

 In Nieuws

Het is een bittere pil om te slikken, maar helaas zal TRI AMSTERDAM dit jaar geen doorgang vinden. Nadat een paar weken terug al moest worden uitgeweken naar een alternatieve datum, blijkt nu dat alle COVID-19 maatregelen en vooral de daardoor constant verschuivende evenementenkalender van de gemeente Amsterdam, ervoor zorgen dat het onmogelijk is om TRI AMSTERDAM dit jaar te organiseren. Reeds geregistreerde atleten krijgen verschillende alternatieven aangeboden. Let op: geef die keuze vóór zondag 5 september door.

“We balen ontzettend van dit besluit”, aldus organisator Jefry Visser. “Omdat er eerder dit jaar veel evenementen zijn geannuleerd en doorgeschoven, ontstaat er nu, in het najaar, een enorme drukte op de Amsterdamse evenementenkalender. Op dezelfde locatie – primair een roeilocatie – en dezelfde dag als TRI AMSTERDAM, zal onverhoopt een grote roeiwedstrijd worden gehouden. In overleg met alle betrokken instanties is besloten dat TRI AMSTERDAM daardoor geen doorgang kan vinden. Het is een grote tegenvaller, maar we willen altijd de veiligheid van onze deelnemers garanderen; op dat gebied maken we nooit concessies. Helaas zouden we die veiligheid dit keer niet kunnen garanderen.”

Deze opties krijg je als ingeschreven atleet (LET OP: geef je keuze vóór zondag 5 september aan ons door):

Optie 1:

-Je kunt je inschrijving kosteloos omzetten naar deelname aan de Open Series Middle Distance bij Challenge Almere-Amsterdam. Deze wedstrijd vindt volgende week vrijdag, 10 september, plaats. Je zwemt 1.9 kilometer in het Weerwater, vervolgens fiets je 90 kilometer door de Flevolandse polder en loop je 21.1 kilometer rondom hetzelfde Weerwater.

Optie 2:

-Je kunt je inschrijving annuleren en krijgt je inschrijfgeld – minus tien euro administratiekosten – terug.

Optie 3:

-Je kunt je inschrijving kosteloos doorschuiven van de 2022-editie van TRI AMSTERDAM. Deze wedstrijd wordt op zondag 19 juni 2022 gehouden.

JE KUNT JE KEUZE DOORGEVEN DOOR TE KLIKKEN OP EEN VAN ONDERSTAANDE FORMULIEREN:

Kosteloos doorschuiven naar Almere

Inschrijfgeld – minus 10 euro administratiekosten – retour

Kosteloos doorschuiven naar TRI AMSTERDAM 2022

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben: schroom niet! Je kunt ons bereiken via info@trihard.nl.

TRI HARD Competitie

Dit besluit heeft logischerwijs gevolgen voor de TRI HARD Competitie. Waar TRI AMSTERDAM komt te vervallen, zal de Middle Distance van Challenge Almere-Amsterdam nu meetellen voor de TRI HARD Competitie. Na Challenge Almere-Amsterdam wordt de definitieve einduitslag opgemaakt.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search