Huldiging winnaars TRI HARD Competitie en loopparcoursverkenning TRI AMSTERDAM

 In Nieuws

Een seizoen lang is er gestreden in de TRI HARD Competitie. Minimaal twee TRI HARD Series wedstrijden stonden atleten aan de start, om zichzelf uit te dagen maar ook om de strijd aan te gaan met al die andere atleten die ook punten verzamelden in de strijd om eeuwige roem. En meer dan eeuwige roem, want op 19 december willen we alle klassementswinnaars huldigen! De resultaten vind je hier.

Dankzij onze partner Tri2one Coaching doen we dat op een wel heel prachtige plek; namelijk hun nieuwe locatie in Amsterdam, waar Hylke Sietzema met zijn bevlogen team voortaan klaar zal staan om atleten te begeleiden naar hun persoonlijke doelen. Wij zijn er al geweest en we beloven je; het is er prachtig. Je krijgt een unieke kans om deze nieuwe locatie als één van de eersten te bekijken.

Extra fijn is het dat deze locatie ook nog eens op steenworp afstand van de TRI AMSTERDAM locatie ligt. Daarom lijkt het ons leuk om de prijsuitreiking te combineren met een gezamenlijke loopparcoursverkenning. Kortom: naast een huldiging sluiten we het jaar samen sportief af met een gezellige run, waarbij we natuurlijk rekening houden met het looptempo van alle deelnemers. De parcoursverkenning zal plaatsvinden onder begeleiding.

Programma:

10:00hr: ontvangst bij Tri2one Coaching, Joop Geesinkweg 145, 1114 AB Amsterdam

10:30hr: start prijsuitreikingen

11:30hr: start parcoursverkenning loopparcours TRI AMSTERDAM

QR-code én parkeren
Bij binnenkomst zul je – omdat we ons aan alle regels houden én ieders veiligheid willen garanderen – jouw QR-code moeten laten zien, waaruit blijkt dat je gevaccineerd bent, genezen bent van corona of een negatieve coronatest op zak hebt.
Parkeren is beperkt mogelijk voor de deur van Tri2one Coaching; er is plek voor ongeveer dertig auto’s. Op ongeveer 200 meter van de locatie kun je parkeren op de H.J.E. Wenckebachweg. Je komt hier door vanaf de afslag s111 de rotonde driekwart te nemen en dan vind je vanzelf voldoende parkeerplekken.

Natuurlijk staan de koffie en thee klaar!

DOOR HIER TE KLIKKEN KUN JE JE DIRECT GRATIS AANMELDEN!

Hieronder alvast een impressie van het nieuwe pand van Tri2one Coaching:

Recent Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search