Blackroll sluit als Official Recovery Partner aan bij TRI HARD Series

 In Nieuws

Aan de spreekwoordelijke vooravond van het nieuwe wedstrijdseizoen dat op het punt staat los te barsten, maken Blackroll® en TRI HARD Series een nieuwe samenwerking bekend. Blackroll® wordt dit seizoen de Official Recovery Partner van de wedstrijdorganisatie en zal dan ook zichtbaar aanwezig zijn bij de wedstrijden in Almere, Huizen, Amsterdam, Rotterdam, Lelystad en Nijmegen.

“Ieder jaar staan er duizenden mensen bij ons aan de start. Allemaal enthousiaste triatleten die het leuk vinden om met en tegen elkaar te racen. Iedereen op zijn of haar eigen niveau, maar altijd met heel veel plezier. Na onze wedstrijden is het hartstikke belangrijk om goed te herstellen. Laten we eerlijk zijn; vaak wordt herstel niet serieus genoeg genomen of zelfs helemaal vergeten. Juist daarom zijn we zo blij dat we nu samenwerken met Blackroll®”, legt organisator Jefry Visser uit.

Visser vervolgt. “Blackroll® is een prachtig merk dat atleten allerlei een prachtige producten aanbiedt die de warming-up, maar zeker ook de cooling-down en daarmee het herstel bevorderen. Wij hebben zelf ervaring met de producten van Blackroll®, maar spreken regelmatig ook andere atleten die stuk voor stuk aangeven ontzettend veel voordelen te ervaren na het gebruik ervan. Soepelere spieren, minder blessures; het behoeft weinig uitleg dat je daar als triatleet baat bij hebt.”

Blackroll-producten, kortingscode twintig procent!

Blackroll® verkoopt verschillende producten, waarbij vooral de Foam Rollers en Fascia Ballen populair zijn. Als triatleet van TRI HARD Series krijg je voor, tijdens en na de wedstrijden uitgebreid de kans om de Blackroll-producten zelfs eens te proberen. Voor meer informatie en/of inspiratie kunnen atleten alvast een kijkje nemen op de website van Blackroll door hier te klikken. Als je producten aanschaft, kun je de code BR_TRIHARD_20 gebruiken tijdens het afrekenen, want dan krijg je maar liefst twintig procent korting op het assortiment!

Wedstrijden TRI HARD Series

TRI HARD Series organiseert in het 2022-seizoen zes wedstrijden. TRI ALMERE (28 mei), TRI HUIZEN (5 juni), TRI AMSTERDAM (19 juni), TRI ROTTERDAM (25 & 26 juni), TRI LELYSTAD (10 juli) en TRI NIJMEGEN (25 september).

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search