KiKathlon in 2023 bij TRI ALMERE en TRI ROTTERDAM

 In Nieuws

Na een mooie samenwerking in 2022, zullen TRI HARD Series en KiKathlon ook in 2023 de handen in elkaar slaan. Zowel tijdens TRI ALMERE als TRI ROTTERDAM zal er een KiKathlon worden georganiseerd en het doel is nog steeds hetzelfde; triatleten middels hun favoriete sport zoveel mogelijk geld laten inzamelen voor onderzoek naar kinderkanker.

Tijdens de KiKathlon zwemmen deelnemers 500 meter, fietsen ze 20 kilometer en lopen ze vijf kilometer. “Het is daarmee een afstand die geschikt is voor iedere triatleet; zowel ervaren als beginner. Dat is belangrijk, want we willen natuurlijk een zo groot mogelijke bijdrage voor dit belangrijke, goede doel”, legt Jefry Visser namens organisator TRI HARD Series uit. “Toen we begin dit jaar de samenwerking met KiKathlon zijn aangegaan, wisten we natuurlijk al hoe belangrijk je gezondheid is, des te meer voor kinderen. Maar daar zijn we ons alleen maar extra bewust van geworden. Als we ook maar íets kunnen doen om kinderkanker de wereld uit te helpen en het onderzoek ernaar te stimuleren, willen we dat doen. Het is prachtig dat we dat dan via deze mooie sport in het algemeen, en onze wedstrijden in het bijzonder, kunnen doen.”

De KiKathlon bij TRI ALMERE vindt plaats op 27 mei 2023 en de KiKathlon bij TRI ROTTERDAM op 25 juni 2023. “Beide wedstrijden hebben hun eigen charme. Almere is natuurlijk de bakermat van de triathlonsport, dus alleen daarom al is deze locatie heel uniek om te racen. Bij Rotterdam race je op de Willem-Alexander Roeibaan, waardoor het publiek je constant kan zien, zowel tijdens het zwemmen, fietsen als lopen. Ook dat is een ervaring om nooit te vergeten.”

Inschrijven voor de KiKathlon – ongeacht de wedstrijd – kan via deze pagina.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search