TRI HARD Series en Safe-iD verlengen samenwerking: ‘Veiligheid atleet staat altijd voorop’ 

 In Nieuws

De veiligheid van atleten is de eerste prioriteit en staat dus altijd voorop bij TRI HARD Series. Juist daarom wordt de samenwerking met Safe-iD verlengd. Dankzij die samenwerking, die een paar jaar geleden in gang werd gezet, hebben deelnemers aan de TRI HARD Series wedstrijden een QR-code op hun startnummer, waarmee virtueel noodnummers en persoonsgebonden informatie kan worden doorgegeven bij eventuele noodsituaties die daarom vragen.

“Die informatie is voor ons van cruciaal belang wanneer er tijdens een wedstrijd iets met een atleet gebeurt, waardoor snel actie van ons medische team of bijvoorbeeld de hulpdiensten nodig is”, legt wedstrijdorganisator Jefry Visser uit. “De samenwerking met Safe-iD is wat dat betreft geweldig als er directe en adequate hulp in voorkomende noodgevallen nodig is.” 

Net als voorgaande jaren zullen atleten ook aankomend seizoen gevraagd worden om zogenaamde ‘health risk factors’ en een noodnummer op te geven. Al die gegevens worden dus in een QR-code op het startnummer verwerkt, in plaats van dat atleten dit op de ‘ouderwetse manier’ met pen op het startnummer schrijven. “Dit zorgt er dus voor dat de informatie niet alleen compleet is, maar ook perfect leesbaar.” 

TRI HARD Series heeft momenteel drie wedstrijden gepland voor aankomend seizoen: TRI ALMERE (27 mei), TRI AMSTERDAM (11 juni) en TRI ROTTERDAM (24/25 juni). Op de website trihard.nl vind je informatie over alle wedstrijden en kun je rechtstreeks naar de wedstrijdspecifieke websites om je in te schrijven.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search