TRI HARD Series en Tri2one Coaching verlengen samenwerking én introduceren TRI2IMPROVE cursus

 In Nieuws

De samenwerking tussen TRI HARD Series en Tri2one Coaching – die al sinds begin 2021 gaande is – wordt ook aankomend seizoen weer verlengd. Daarnaast wordt meteen een volgende stap gezet in de begeleiding van atleten, want naast de al populaire START2TRI cursus zal het team van Tri2one Coaching nu ook een TRI2IMPROVE cursus aanbieden aan de deelnemers van TRI HARD Series.

Waar de START2TRI cursus specifiek bedoeld is voor de beginnende atleet – één of twee dagen voor de wedstrijd worden dan, op de wedstrijdlocatie, allerlei tips & tricks gedeeld waarmee de beginnende deelnemers worden klaargestoomd voor hun eerste wedstrijd – richt de TRI2IMPROVE cursus zich op de al wat meer gevorderde atleet. “Er zijn natuurlijk heel veel starters binnen de triathlonwereld, maar nog veel meer deelnemers die al één of twee triathlons hebben gedaan en zichzelf nog wel graag willen verbeteren. Deze atleten lopen vaak aan tegen vraagstukken hoe ze nu eigenlijk het beste kunnen trainen, wat de beste trainingstips zijn, hoe de wissels verbeterd kunnen worden en hoe ze hun materiaal op orde kunnen krijgen. Juist daar is deze aanvullende cursus voor. Kort gezegd voor alle atleten die al een keer een triathlon hebben gedaan, maar meer performance uit hun wedstrijd willen halen”, aldus Tri2one Coaching eigenaar Hylke Sietzema. 

Namens organisator TRI HARD Series sluit Jefry Visser zich helemaal aan bij de woorden van Sietzema. “Voor ons zijn de beginnende atleten, de ervaren atleten én alle atleten die daar tussen vallen, even belangrijk. En we willen alle atleten graag helpen een zo leuk mogelijke wedstrijd te beleven, waar ze ook nog eens het maximale uit zichzelf kunnen halen. Tri2one Coaching is daar de perfecte partner voor; zij hebben een zeer deskundig team aan coaches klaarstaan dat onze atleten ieder jaar weer helpt in de zoektocht naar verbetering.” 

TRI HARD Series organiseert dit jaar TRI ALMERE op 27 mei, TRI AMSTERDAM op 11 juni en TRI ROTTERDAM in het weekend van 24/25 juni. Voor beginnende atleten zijn er speciale ‘Rookie Races’.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search