TRI HARD Series en DARE2TRI blijven als partners aan elkaar verbonden

 In Nieuws

De samenwerking tussen TRI HARD Series en DARE2TRI wordt in 2023 voortgezet. De wedstrijdorganisatie en het bedrijf achter succesvolle wetsuits en trigear, blijven met elkaar samenwerken vanuit één en dezelfde passie: de gezamenlijke liefde voor de sport.

“Zowel DARE2TRI als TRI HARD Series delen dezelfde waardes”, aldus Alex de Boer namens DARE2TRI. “Zowel voor de beginnende atleet als voor de ervaren atleet willen we een top ‘product’ op de markt. Daarbij zien we geen verschil in producten als wetsuits of kleding, of een wedstrijd.”

DARE2TRI is de zwemparcours sponsor van alle TRI HARD Series wedstrijden. “Wij vinden het fijn als onze atleten genieten van de wedstrijden die we organiseren, maar we vinden het net zo fijn als ze met kwalitatief goede gear in aanraking komen. Op het gebied van bijvoorbeeld wetsuits en trisuits is DARE2TRI echt van topniveau, dus logischerwijs zijn we dan ook zeer tevreden met de verlenging van onze samenwerking”, voegt organisator Jefry Visser nog toe.

TRI HARD Series organiseert dit jaar TRI ALMERE op 27 mei, TRI AMSTERDAM op 11 juni en TRI ROTTERDAM in het weekend van 24/25 juni. Voor beginnende atleten zijn er speciale ‘Rookie Races’.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search