Profiteer van vroegboekkorting voor KiKathlon 2023!

 In Nieuws

Sta jij te trappelen om mee te doen aan TRI ALMERE en/of TRI ROTTERDAM en wil je je tegelijkertijd graag – door lekker te sporten – inzetten voor het goede doel? Dan is dit misschien wel het beste moment om je in te schrijven voor KiKathlon, want tot 1 februari profiteer je nu van het voordeligste inschrijftarief!

Door mee te doen aan KiKathlon – er is zowel in Almere als Rotterdam een KiKathlon over 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen – zamelen atleten zoveel mogelijk geld in dat wordt gebruikt voor onderzoek naar kinderkanker en daarmee dus het vergroten van de kans op genezing. “Het behoeft weinig tot eigenlijk geen uitleg dat dit een geweldig doel is, waarvan we hopen dat zoveel mogelijk atleten zich willen inzetten om hier aan bij te dragen”, vertelt organisator Jefry Visser. “Dankzij KiKathlon kun je het mooiste dat er is, triathlon, combineren met geld ophalen voor het goede doel. Het is een prachtige combinatie.”

Als je je via deze link inschrijft voor de KiKathlon – je kunt kiezen voor TRI ALMERE of TRI ROTTERDAM maar natuurlijk kun je ook aan beide wedstrijden meedoen – profiteer je tot 1 februari van een mooie korting en betaal je 55 euro voor jouw deelname. TRI ALMERE vindt plaats op 27 mei 2023, TRI ROTTERDAM op 25 juni 2023.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search