De Biomechanieker komt naar TRI ROTTERDAM: tips ter optimalisatie fietspositie

 In Nieuws

TRI HARD Series en De Biomechanieker – een bedrijf gespecialiseerd in bikefitting (website: https://debiomechanieker.nl/) – zijn een samenwerking aangegaan: De Biomechanieker zal daarom aanwezig zijn op de expo van TRI ROTTERDAM, waardoor atleten tips en tricks kunnen vragen voor de ideale fietspositie.

“Iedere fietser in het algemeen en iedere triatleet in het bijzonder, kent de zoektocht naar een aerodynamische maar tegelijkertijd comfortabele houding op de fiets”, legt organisator Jefry Visser uit. “En die zoektocht kan best een lastige zijn, zeker als je dat zonder deskundig advies doet. Dat is zonde, want de juiste fietspositie levert enorm veel op. Niet alleen tijdwinst, maar ook het comfort op de fiets wordt een stuk hoger. En hoger comfort, betekent meteen ook dat je fitter en lekkerder aan je run begint. Het team van de Biomechanieker zorgt ervoor dat een fiets altijd op de juiste manier wordt afgesteld voor een atleet. Het is daarom een echte aanwinst om ze in Rotterdam aanwezig te hebben.”

Aron Kremer, oprichter van het bedrijf, vult aan. “De Biomechanieker biedt bikefits en aankoopadvies aan voor elk type fiets. Triatleten weten al jaren hun weg te vinden naar onze vestigingen in Rotterdam en Heenvliet. Kom vooral bij ons langs om jouw fiets perfect af te laten stellen, zodat je comfortabel, zonder klachten en met een optimale prestatie jouw triathlon kunt volbrengen. Wij kijken er enorm naar uit om alle atleten in Rotterdam te zien, om van alle prestaties te genieten en vooral ook om iedereen te helpen waar mogelijk.”

TRI ROTTERDAM vindt plaats op 24 en 25 juni op en rondom de Willem-Alexander Baan in Rotterdam. Daarnaast organiseert TRI HARD Series dit jaar TRI ALMERE (27 mei) en TRI AMSTERDAM (11 juni).

De inschrijving voor TRI ROTTERDAM, waar ook het NK Standaard Distance plaatsvindt, is open en verloopt via www.trirotterdam.nl.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search