TRI HARD Series en U-Sport werken samen om atleten bij finish te ondersteunen

 In Nieuws

Als triatleet is het noodzakelijk om jezelf goed te verzorgen; niet alleen voor en tijdens, maar zeker ook ná een wedstrijd. Juist daarom is TRI HARD Series een samenwerking aangegaan met U-Sport, een bedrijf dat sporters ondersteunt met hoogwaardige producten, advies en diensten om aangenaam, gezond en veilig te sporten.

De samenwerking komt tot uiting wanneer U-Sport bij zowel TRI AMSTERDAM als TRI ROTTERDAM aanwezig zal zijn en atleten bij de finish opvangt met herstellende sportvoeding en masseurs. “De eiwitten in de sportvoeding en het gebruik van magnesium bij de massages zorgen voor een sneller spierherstel. Zo kun je snel weer verder trainen voor je volgende uitdaging. Als U-Sport vinden wij het belangrijk dat iedereen de ultieme sportbeleving heeft en daar is goed herstel een belangrijk onderdeel in”, aldus het team achter U-Sport.

Namens TRI HARD Series toont organisator Jefry Visser zich content met de nieuwe samenwerking. “Vooral omdat we weten dat veel van onze triatleten meedoen aan meerdere TRI HARD Series wedstrijden én races van andere organisatoren. Juist met zo’n druk programma is het fijn dat je na de finish van onze wedstrijden op een goede, efficiënte manier aan je herstel kunt werken. Dankzij U-Sport gaat dat weer een stuk makkelijker.”

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search