Infinit Official Nutrition Sponsor van TRI AMSTERDAM

 In Nieuws

INFINIT, al sinds 2003 een toonaangevende speler op de Amerikaanse markt van sportvoeding, richt zich per direct meer op Europa en wordt mede daarom Official Nutrition Sponsor van TRI AMSTERDAM. Atleten zullen tijdens én na de race sportdrank van INFINIT krijgen.

“Als atleet wil je zowel tijdens als na een race de best mogelijke sportvoeding, zodat je niet met een lege tank komt te staan of, na de race, meteen aan je herstel kunt werken. Dankzij INFINIT hebben we daar nu een geweldige partner voor gevonden en we zijn ervan overtuigd dat we onze atleten daardoor op hun wenken kunnen bedienen”, legt Jefry Visser namens organisatie TRI HARD Series uit. INFINIT zal naast het verzorgen van de sportdrank bij TRI AMSTERDAM ook aanwezig zijn op de expo van TRI AMSTERDAM én de expo van TRI ALMERE. “Alle atleten kunnen daar terecht voor meer informatie over het merk of een goede kennismaking met de producten.”

INFINIT werd in 2003 opgericht en groeide snel tot een serieuze speler op de Amerikaanse markt. Al snel werd uitgebreid naar onder andere Canada en Australië en sinds kort is daar een hoofdkantoor in Tsjechië aan toegevoegd. “Het is een lange reis geweest om INFINIT naar Europa te brengen”, aldus CEO Jan Pokorny. “Maar we kijken er nu enorm naar uit om onze producten aan Europse atleten aan te bieden en we kunnen niet wachten tot ze onze producten proberen.”

Michael Folan, eveneens CEO bij INFINIT, voegt daaraan toe. “We kunnen nu atleten van over de hele wereld bedienen met producten van INFINIT en onze producten ook in de lokale markt maken. Dat doen we met schone, natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit.” Meer informatie over de producten van INFINIT – en de ingrediënten die worden gebruikt – vind je hier: https://www.infinitnutrition.eu/

De TRI HARD Series staat op het punt van beginnen. TRI ALMERE vindt plaats op 27 mei, TRI AMSTERDAM op 11 juni en TRI ROTTERDAM op 24 & 25 juni. Inschrijven voor de wedstrijden is nog mogelijk via de websites van de evenementen: www.trialmere.nl, www.triamsterdam.nl en www.trirotterdam.nl.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search