Meedoen aan de KiKathlon? Dit is waarom dat zo belangrijk is!

 In Geen categorie

Op 27 mei 2023 kun je bij TRI ALMERE meedoen aan de KiKathlon en op 25 juni kun je dat ook (of opnieuw!) doen bij TRI ROTTERDAM. Er zijn tal van redenen te bedenken wáárom je dat kunt doen; die zouden we zelf allemaal kunnen omschrijven, maar het verhaal van Martijn, die in Almere mee zal doen aan de KiKathlon om geld in te zamelen voor zijn zieke neefje Bob, maar ook voor andere zieke kinderen, is eigenlijk het perfecte voorbeeld en de beste motivatie. Je leest het verhaal van Martijn hieronder:

In 2022 deed Martijn meerdere triathlons, waaronder één om geld op te halen voor de Maarten van der Weijden Foundation. Maar ook een triathlon waar veel deelnemers voor KiKa deelnamen. Zo kwam hij voor het eerst in aanraking met KiKathlon en twijfelde hij of hij zelf niet eens mee ging doen voor KiKa. 

Maar, voordat hij deze beslissing kon maken, ontving hij slecht nieuws. Bij zijn neefje Bob, anderhalf jaar oud, werd een tumor ter grootte van een tennisbal ontdekt. Er volgde een tijd met veel vragen en veel onzekerheid. Een rollercoaster van onderzoeken, scans, prikken, ziekenhuisopnames, chemotherapieën en behandelingen ging van start. 

Martijn wist het zeker, hij moest iets doen! Hij schreef zich in voor KiKathlon Almere en begon met trainen voor deze 1/8e triatlon. Daarnaast haalt hij geld op om niet alleen Bob maar alle kinderen met kanker te laten genezen. Zijn sponsorteller is inmiddels de €1.000 al gepasseerd! 

“Lieve Bob, kleine man, je hebt nog een weg te gaan, maar dat ga je gewoon flikken. Net zoals ik deze KiKathlon ga flikken om geld op te halen voor die 100% genezing, voor jou!”

Martijn staat op 27 mei 2023 aan de start van KiKathlon Almere. Doe ook mee voor kinderen zoals Bob of laat een donatie achter! 

Doneren voor Martijn en Bob kan via deze pagina. Zelf in actie komen tijdens de KiKathlon en zo een bijdrage leveren aan dit belangrijke, goede doel? Dan kun je je via deze pagina inschrijven.

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search