Gezocht: studenten die triathlons van nationaal niveau willen bouwen!

 In Nieuws

Bij TRI HARD Series organiseren we – door het hele land – triathlons. Dit zijn binnen de triathlonwereld grote, toonaangevende en dus ook bekende evenementen. Deze races vergen behoorlijk wat organisatie en moeten natuurlijk ook worden opgebouwd. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Dat opbouwen en afbouwen – dat per evenement zo’n vier tot vijf dagen in beslag neemt en voornamelijk bestaat uit het opzetten van tenten, het neerzetten van hekken en op wedstrijddag het coördineren van een bepaald onderdeel – doe je natuurlijk niet voor niks. Ten eerste zal je deel uitmaken van een jong en enthousiast team dat haar hart niet alleen bij triathlon, maar minstens zo erg bij het neerzetten van toffe evenementen heeft liggen.

En natuurlijk krijg je ook ‘gewoon’ een vergoeding voor het werk dat je levert. Het werk geschiedt op basis van een nul uren / oproepcontract en vindt uiteraard altijd in overleg plaats. Op die manier kun je bijdragen aan het succes van toonaangevende sportevenementen door heel Nederland en kun je van dichtbij meemaken hoe het is om dergelijke wedstrijden te organiseren!

Heb je interesse? Neem dan contact op met info@trihard.nl
Aankomende evenementen:
TRI NIJMEGEN 18 augustus
TRI OUDEKERK 31 augustus
TRI BOSBAAN 28 september

Recommended Posts
Comments
pingbacks / trackbacks
  • […] TRI HARD Series is op dit moment hard op zoek naar leergierige studenten die tegen een passende verg…: triathlons op nationaal niveau, onder andere in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen. ,,Je krijgt meteen een blik achter de schermen bij hele gave sportevenementen”, aldus De Jong. ,,De op- en afbouwdagen zijn vrij intensief, je maakt behoorlijk wat uren, maar dat betekent dus ook dat je lekker kunt verdienen.” […]

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search

Marc in actie in Zandvoort