TRI HARD Series gaat samenwerking met Tri2one Coaching aan: ‘Begeleiding voor atleten van alle niveaus’

 In Nieuws

Aan de spreekwoordelijke vooravond van het nieuwe seizoen, waarin TRI HARD Series vijf wedstrijden op de kalender heeft staan, wordt er een samenwerking tussen de organisator en professioneel coach- en trainingsplatform Tri2one Coaching aangegaan. Daarbij komt de focus te liggen op de begeleiding van atleten van alle niveaus. “Zeer binnenkort volgt nieuws over de clinics en trainingen die we in samenwerking met elkaar zullen aanbieden.”

Voor Hylke Sietzema, eigenaar van Tri2one, is dit een samenwerking waar veel atleten iets aan kunnen hebben. “Wij kunnen ons zeer goed vinden in de visie en doelgroep van de TRI HARD Series wedstrijden. Deze organisatie biedt het meest complete aanbod aan races. Minstens zo belangrijk is het voor ons dat de doelgroep zeer uiteenlopend is: zowel de doorgewinterde triatleet als de absolute beginner kan bij hen terecht voor een mooie wedstrijd. Van halve triathlons tot Nederlands Kampioenschappen en Rookie Races voor de absolute beginner: voor alle atleten is er iets op de kalender van TRI HARD Series te vinden. Precies deze benadering hebben we bij Tri2one Coaching ook: de beste begeleiding op ieders eigen, individuele niveau.”

Volgens Jefry Visser, organisator bij TRI HARD Series en daarmee verantwoordelijk voor onder andere DUIN TRI ALMERE, TRI NIJMEGEN, TRI HUIZEN, TRI AMSTERDAM en TRI ROTTERDAM, slaat Sietzema de spreekwoordelijke spijker op de kop en is dat inderdaad precies waar het triathlonlabel voor staat. “Wij willen dat atleten een sportieve, maar vooral ook gezellige en onvergetelijke dag hebben als ze meedoen aan één van onze wedstrijden. Daarnaast zouden we het gaaf vinden als ‘onze’ atleten zichzelf iedere keer ontwikkelen, beter worden en misschien wel nóg meer van de sport gaan genieten.”

Volgens Visser komt juist daar de samenwerking met Tri2one Coaching perfect om de hoek kijken: “De zoektocht om een betere atleet te worden, op de juiste manier te trainen en een goede balans te vinden in je schema’s, kan soms best een lastige zijn. Hoe mooi is het dan als we onze atleten door kunnen verwijzen naar Tri2one Coaching: Hylke en zijn team zullen klaar staan om al deze atleten op een goede, professionele manier te begeleiden. De komende tijd volgt meer nieuws over de trainingen en clinics die zullen worden aangeboden. Zo komen we onder andere met een speciaal programma voor beginnende triatleten, zodat zij mooi op weg worden geholpen richting hun eerste wedstrijd.”

Recommended Posts
Comments
pingbacks / trackbacks
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search