TRI HARD Series en Tri2one Coaching presenteren START2TRI cursus & wisselclinics

 In Nieuws

Als atleet wil je graag zo goed mogelijk voorbereid aan de start staan van jouw wedstrijd. Daarnaast wil je jezelf ongetwijfeld blijven verbeteren en tijdwinst pakken waar dat kan. Daarom zijn we trots op de START2TRI cursus en wisselclinics die we dit seizoen in samenwerking met Tri2one Coaching aanbieden. Eerder kondigden we onze samenwerking met Tri2one Coaching al aan, maar nu dus alle informatie over de cursus en clinics.

Deze START2TRI cursus is vooral gericht op de beginnende atleet, terwijl de wisselclinics voor atleten van alle niveau’s zijn: van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd. De trainers van Tri2one Coaching hebben de kennis en ervaring om jou goed aan de start van je wedstrijd ‘af te leveren’.

Via deze link alle informatie die je nodig hebt: van data tot kosten, van het voorstellen van de coaches tot aan inhoud van de trainingen!

Recommended Posts
Comments
pingbacks / trackbacks
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search