TRI LELYSTAD onverhoopt geannuleerd: ‘Veiligheid atleten kan niet worden gegarandeerd’

 In Nieuws

Net als veel andere wedstrijden slaagt ook TRI LELYSTAD er niet in om voldoende professioneel veiligheidspersoneel te vinden en dat heeft een zeer vervelend gevolg: er is in overleg met alle betrokken instanties besloten dat de wedstrijd – die gepland stond op 10 juli – geen doorgang zal vinden. “Dat vinden we ontzettend jammer en het stelt ons teleur dat we dit moeten communiceren”, aldus organisator Jefry Visser. “Maar als we de veiligheid van onze atleten niet kunnen garanderen, is er voor ons maar één logisch gevolg en dat is dat we de wedstrijd moeten cancellen.” 

Het is logischerwijs een bittere pil die organisatie TRI HARD Series moet slikken en daarmee ook de honderden atleten die stonden ingeschreven voor de eerste editie van TRI LELYSTAD. “We hebben een groot tekort aan professionele verkeersregelaars, medisch personeel en mensen van de reddingsbrigade. We hebben alles op alles gezet om voldoende mensen bij elkaar te krijgen, maar verschillende bedrijven waarmee we samenwerken hebben last-minute afgezegd en dat biedt ons geen ruimte om nog naar passende oplossingen te zoeken. De veiligheid heeft onze hoogste prioriteit.” 

Drie opties voor ingeschreven atleten

Voor TRI LELYSTAD ingeschreven atleten kunnen er logischerwijs niets aan doen dat de wedstrijd wordt geannuleerd. “En dus bieden we hen drie opties, waaronder het retour ontvangen van het volledige inschrijfbedrag. Daarnaast kan er gekozen worden voor een kosteloze omzetting naar TRI ROTTERDAM of TRI NIJMEGEN.

Geef via dit formulier één van de drie opties aan ons door. Let op: TRI ROTTERDAM vindt dit weekend (25 & 26 juni) plaats, dus als dit je keuze is, dien je dat vandaag (24 juni) nog te laten weten.

Recommended Posts
Comments
pingbacks / trackbacks
  • […] De eerste optie is natuurlijk het retour ontvangen van het volledige inschrijfbedrag. Daarnaast waren er twee mogelijkheden om geheel kosteloos de wedstrijd om te zetten. Dat was voor TRI ROTTERDAM of TRI NIJMEGEN. De eerste wedstrijd was in dit weekend. Meer informatie is te vinden op de site. […]

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search